De ce nu mai ține legătura Nicole Kidman cu cei doi copii adoptați: „Acum sunt capabili să ia propriile decizii”

De Ioana Tătaru, pe
Actrița Nicole Kidman a făcut o declarație inedită despre cei doi copii adoptați, alături de fostul soț, Tom Cruise. Potrivit Daily Mail, cei doi copii ai actriței, Isabella și Connor, au devenit membri ai Bisericii Scientologice, iar acesta ar fi motivul pentru care mama lor ar fi răcit relațiile cu ei.

Nicole Kidman preferă să rămână „discretă” în legătură cu relația ei cu cei doi copii

„Ei singuri au ales să fie scientologi și, ca mamă, treaba mea este să-i iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta e ceea ce cred: nu contează ce face copilul tău, copilul trebuie iubit și trebuie să știe că eu sunt deschisă să ofer iubire”, a spus Nicole. Actrița a afirmat faptul că și-ar da viața pentru copiii săi: „Trebuie să protejez aceste relații (…). Sunt convinsă 150% că mi-aș da viața pentru copiii mei, pentru că acesta este scopul meu”.(…) Am doi copii care sunt scientologi și le respect pe deplin convingerile”, a adăugat ea.

Actrita Nicole Kidman

Potrivit presei internaționale, religia controversată a copiilor a condus spre o punte în relația dintre Nicole Kidman și cei doi. Nicole nu a fost prezentă la nunta Isabellei din 2015, iar când tatăl actriței a murit, fiica ei a lipsit de la înmormântare. Cele două nu au mai fost văzute împreună din 2006. Mai mult, presa a remarcat faptul că Nicole nu menționează niciodată numele copiilor adoptați în timpul discursurilor de la ceremoniile de înmânare a premiilor de la Hollywood. Actrița mai are 2 fetițe, pe Sunday Rose și Faith Margaret.

Fetitele lui Nicole Kidman

Citește și: „Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi este recunoscătoare lui Tom Cruise”

„Motivul pentru care Nicole Kidman și Tom Cruise nu au avut niciodată copii biologici”

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter