Cele mai așteptate seriale care revin cu noi sezoane în 2019

De Andreea Catrina, pe
Pentru fanii serialelor, 2019 se anunță a fi un an grozav. Mai multe show-uri de succes se întorc cu noi sezoane anul acesta, unele dintre ele îndelung așteptate.

Iată câteva dintre producțiile care ne-au ținut cu sufletul la gură în anii trecuți!

Seriale 2019. Ce nu ar trebui să ratezi

Premiera anului. Ultimul sezon Game of Thrones / Urzeala tronurilor

Dacă nu știi deja, 14 aprilie este data oficială la care va începe ultimul sezon al serialului „Game of Thrones / Urzeala tronurilor.

Sezonul al 8-lea va avea doar 6 episoade, după cum au anunțat deja producătorii, iar o bună parte din ele vor surprinde o serie de bătălii importante. Niciun alt detaliu nu se știe despre acest sezon, în condițiile în care la sezonul anterior scenariul a ajuns accidental pe internet, înainte de începerea show-ului. Nu mai e mult până pe 14 aprilie, când vom afla cine va supraviețui la final, iar până atunci poți rezolva testul nostru – Cu ce personaj din Game of Thrones te asemeni?

The Crown o introduce pe în scenă pe Camilla Parker Bowles

The Crown, serialul care urmărește viața familiei regale britanice revine, la începutul lui 2019, cu sezonul al 3-lea. Producătorii show-ului au anunțat deja că sezonul va urmări mai ales perioada 1964 – 1976, când în viața familiei regale britanice apare și Camilla Parker Bowles.

Pe de altă parte, îndrăgita Clair Foy nu o va mai juca de acum încolo pe Regina Elisabeta, pentru că aceasta va mai înainta în vârstă, fiind interpretată acum de Olivia Colman.

Meryl Streep își face apariția în Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate, sezonul al 2-lea

După un succes răsunător cu primul sezon, serialul Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate revine în 2019 cu sezonul al 2-lea! Pe lângă vedetele primului sezon, Nicole Kidman, Shailene Woodley sau Reese Witherspoon, anul acesta o vom vedea în această dramă și pe Meryl Streep.

Cu o distribuție fantastică, cadre cinematografice de excepție și o coloană sonoră excelent aleasă, serialul Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate a ajuns repede unul dintre preferatele noastre!

Peaky Blinders revine cu un sezon exploziv după o pauză de un an și jumătate

După o pauză de un an și jumătate, din decembrie 2017, Peaky Blinders este așteptat să revină în vara lui 2019, cu sezonul al 5-lea. Singurul lucru care se știe până acum despre scenariul următorului sezon este că unul dintre personaje, un gangster, va ajunge, printr-o răsturnare de situație, politician.

După scena dramatică din finalul celui de-al 4-lea sezon, fanii de pretutindeni așteaptă cu nerăbdare continuarea show-ului.

Misterul se adâncește în cel de-al 3-lea sezon Stranger Things

Aventurile puștilor din Hawkins, Indiana, continuă și în 2019. Așteptat în vara lui 2019, al 3-lea sezon din Stranger Things va aduce fanilor show-ului și mai mult mister, după cum au declarat producătorii.

Mai mult decât atât, frații Duffer, creatorii seriei, au spus într-un interviu acordat IndieWire că în următorul sezon poveștile se vor axa mai mult pe personaje și pe legăturile dintre acestea. Conform declarațiilor lor, pe cei mici îi așteaptă „o călătorie interesantă”, iar legăturile dintre ei vor deveni „mult mai intime, într-un mod ciudat”.

Tom Hardy revine într-un nou sezon Taboo

BBC a confirmat că Taboo va reveni în 2019 cu cel de-al doilea sezon, iar fanii lui Tom Hardy, printre care ne numărăm și noi, abia așteaptă asta!

Conform scenaristului Steven Knight, acțiunea va avea loc într-un cu totul alt context, iar Delaney, personajul interpretat de Tom Hardy, va continua să-și exploreze trecutul.

The Handmaid’s Tale / Povestea slujitoarei continuă și în 2019

Pentru că primele două sezoane au fost lansate la începutul verii, sezonul al 3-lea din The Handmaid’s Tale / Povestea slujitoarei ar putea să apară anul acesta tot prin luna mai.

Din câte știm până acum, producătorii le-au pregătit fanilor show-ului mai multe surprize, una dintre ele (atenție, spoiler) fiind legată de transformarea mătușii Lydia. Bruce Miller, unul dintre oamenii din spatele producției, a declarat deja că mătușa Lydia nu moare, după ce este înjunghiată, dar că această experiență îi va marca acțiunile de acum încolo.

Ce se va mai întâmpla în Gilead rămâne de văzut vara aceasta… Până acum, am mai aflat doar că Bradley Whitford, cel care îl interpretează pe comandantul Lawrence, va avea un rol mult mai important acest sezon.

Foto: TV Mania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter