Tendinţe toamnă 2011: pantalonii maxi

De Diana Sorescu, pe

Pantalonii supradimensionaţi, maxi-evazaţi, sunt senzaţia toamnei. Cu ei îţi poţi compune look-uri sexy, dar şi hippie& boho, depinde cum îi asortezi!

Pantaloni maxi

Pantalonii maxi au fost piesa cheie în multe colecţii pentru sezonul rece pe care le-am admirat pe catwalk. YSL, Chloe şi Giambattista Valli au propus pantaloni supradimensionaţi, din materiale fine sau stofe uşoare, pe care i-au combinat cu cămăşi din mătase sau jachete cu print de reptilă.

Cum îi asortăm noi? Haide să vedem ce combinaţii putem face, inspirându-ne şi de la vedete!

Kim Kardashian a fost chic& sexy într-un ansamblu all white, compus dintr-o cămaşă delicată, cu jabou, pantaloni cu talie înaltă super evazaţi, cu manşete, o pălărie albă cu boruri ample, clutch şi botine din piele. Iar tu, pentru un look office, poţi completa cu un blazer verde mentă şi să renunţi la pălărie.

Îmi plac foarte mult pantalonii cărămizii din stofă, cu talie înaltă, iar mixul cu un top delicat, stropit cu nuanţe tomantice, mi se pare inspirat. Colierul masiv auriu, cu parfum vintage, completează perfect ţinuta. Adaugă o geacă din denim şi un şal galben muştar şi eşti gata să înfrunţi toamna friguroasă!

Charlize Theron a gândit o ţinută de seară pornind de la o pereche de pantaloni gri supradimensionaţi. Actriţa a asortat un top cu fundă, culoarea lavandei, şi un clutch preţios, pentru un efect glam.

Whitney Port arată fabulos îmbrăcată aşa: pulover tricotat mozaic, pantaloni evazaţi albi cu fundă, geantă cu blăniţă şi platforme! Adoptă şi tu acelaşi look, dar înlocuieşte sandalele cu o pereche de botine cu talpă ortopedică. Nu uita de rujul orange!

Îţi plac pantalonii maxi? Ai în garderobă sau nu te atrage modelul?

Tendinţe toamnă 2011: pantalonii maxi

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter