Tendinţe: cum porţi şi asortezi blazerul alb

De Diana Sorescu, pe

Sezonul rece aduce multe tendinţe şi direcţii în modă, accesorii pe care e musai să le bifezi şi piese vestimentare must have! Blazerul alb se încadrează în această categorie.

Blazer alb

 
Dacă a venit frigul, asta nu înseamnă că doar geaca sau paltonul contează, iar în rest poţi purta orice, la nimereală. Blazerul alb este un item must have, o piesă vestimentară versatilă, comodă şi stilată, pe care o poţi asorta unei miriade de ţinute.
 
Jessica Alba a abordat un look masculin, compus dintr-o pereche de pantaloni negri, evazaţi, din catifea subţire, cămaşă, pantofi cu toc şi blazer alb. Clutch-ul snake shin şi bijuteriile de aur conferă un parfum luxos ţinutei.
 
Kim Kardashian îţi arată cât de bine se mixează un blazer alb uşor cambrat cu o pereche de pantaloni super-evazaţi. Topul şi plicul alb, botinele maro şi accesoriile masive sunt condimentele perfecte, iar rujul roşu purpuriu este atât de sexy!
 
Kate Moss este o fashionistă desăvârşită, iar mixul pantaloni de piele, top minimalist gri, Louboutin cu vârf ascuţit şi blazer alb este superb! Un lanţ vintage, o geantă din piele cu catarame metalice şi atitudine de superstar au completat o ţinută perfectă.
 
Ai purta blazer alb? Îţi place?
 
Tendinţe: cum porţi şi asortezi blazerul alb
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter