Cannes 2011: tendinţe în make up pe covorul roşu

De Diana Sorescu, pe

Festivalul de Film de la Cannes a adunat o pleiadă de vedete, care de care mai sofisticat îmbrăcate şi machiate. Iată ce tendinţe de make up s-au remarcat pe covorul roşu.

Make up la Cannes

Pe covorul roşu de la Cannes, în atâtea zile de festival, s-au perindat multe vedete de calibru ce au ţinut să demonstreze că stilul şi eleganţa sunt punctele lor forte. Unele au reuşit cu brio, altele mai puţin, cert este că a fost un eveniment încântător!

Făcând o retrospectivă, am observat că au existat două tendinţe majore în make up: machiajul dramatic, cu accente puternice pe ochi şi buze, şi cel natural, diafan.

Angelina Jolie este superbă şi nu poartă decât un machiaj minimalist! Ten de porţelan, gene false şi puţin fard bronz, plus un gloss fructat, discret.

Pe acelaşi stil a mers şi frumoasa Karolina Kurkova, care a plusat însă cu un ruj roşu şi un blush cu particule strălucitoare.

Gwen Stefani şi Cheryl Cole fac parte din cea de-a doua categorie. Stilul de machiaj pe care l-au abordat este unul teatral, în nuanţe tari, ce pune accent atât pe ochi, cât şi pe buze. Doar femeile cu atitudine pot purta acest tip de make up, deoarece linia dintre superb şi oribil este foarte fină.

Ochii au fost conturaţi cu dermatograf carbon, fard închis şi gene false impunătoare, iar buzele le-au fost răsfăţate cu rujuri în nuanţe burgundy. Blush piersiciu în obraji şi sprâncene accentuate şi gata, machiajul e realizat!

Divele care au mizat pe un make up natural şi-au pus în valoare şi părul, lăsându-şi buclele să le alinte umerii, pe când un machiaj dramatic cere o coafură cu păr strâns, pentru ca faţa să capete luminozitate.

Cum îţi place mai mult? Machiaj natural sau dramatic?

Cannes 2011: tendinţe în make up pe covorul roşu

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter