Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși din nou împreună. Formează sau nu un cuplu?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 14:50

Angelina Jolie (46 de ani) și The Weeknd (31 de ani) au fost surprinși cinând din nou împreună în Santa Monica, California, tot la restaurantul italian Giorgio Baldi. Solistul și actrița au mai fost fotografiați cinând la același restaurant în luna iulie.

Ulterior, actrița și solistul au fost surprinși la același eveniment, un concert privat Mustafa the Poet din Los Angeles. Angelina a fost însoțită de fiicele ei mari, Shiloh (14 ani) și Zahara (16 ani). Imaginile cu cei doi au apărut pe contul de Instagram DeuxMoi.

Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși din nou împreună. Formează sau nu un cuplu?

După fotografiile recent apărute în presă, mai multe surse au vorbit despre statutul relației celor doi. „Nu formează un cuplu”, a spus sursa. „Au interese comune și sunt bucuroși să-și împărtășească ideile unul altuia pentru a vedea ce pot realiza împreună”, a continuat.

„Sunt câteva proiecte umanitare în cadrul cărora își doresc să devină parteneri. El iubește să vorbească despre filme și artă cu ea”, a completat sursa. Deși „s-au bucurat unul de compania celuilalt, nu formează un cuplu”. „El e bucuros să o cunoască și să fi legat o prietenie apropiată.”

„The Weeknd și Angelia s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni din industria de film și divertisment”, a mai spus o altă sursă. „Au multe în comun. S-au înțeles foarte bine din prima și au rămas apropiați de atunci”, a adăugat aceeași sursă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Motivul nobil pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont de Instagram

Angelina Jolie are dovezi că Brad Pitt a fost violent în timpul mariajului lor

Sofia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot, în topul celor mai bine plătite actrițe în 2020

„În mod clar nu au încercat să se ascundă”, mai spunea o sursă în iulie pentru Page Six. „El este determinat să pătrundă în lumea filmului. Tocmai a fost distribuit într-un serial”, a completat.

Actrița are în total șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani). Din 2004 până în 2016, Angelina a format un cuplu cu actorul Brad Pitt (57 de ani). După divorțul de Brad Pitt, actrița nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat.

Tot în vara anului acesta, Angelina a reluat legătura cu fostul ei soț, Jonny Lee Miller (48 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit între anii 1996 și 1999. În 2000, actrița s-a recăsătorit cu Billy Bob Thornton (65 de ani), de care a divorțat în 2003, iar din 2004 a format un cuplu cu Brad Pitt.

The Weeknd a mai format în trecut cupluri cu modelul Bella Hadid (24 de ani) și cu actrița Selena Gomez (28 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter