Ce mari au crescut fiii lui Gwen Stefani

De Unica.ro, pe

Gwen Stefani (52 de ani) este mama a trei fii, Kingston (15 ani), Zuma (13 ani) și Apollo (7 ani), din fostul mariaj cu muzicianul britanic Gavin Rossdale (56 de ani). Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 2002 și s-a separat 13 ani mai târziu, în 2015. Cu ocazia trecerii în anul 2022, chitaristul și solistul trupei Bush a publicat pe Instagram o fotografie alături de fiii lui și ai artistei.

Ce mari au crescut fiii lui Gwen Stefani

„AN NOU FERICIT”, a scris Gavin în descrierea postării. „Mi-e greu să mă gândesc la anul care tocmai a trecut fără să fiu cuprins de confuzie. Ce tocmai s-a întâmplat? E grozav să o putem lua de la început. Sper să fie un an cât mai împlinit posibil și să luăm o pauză de la nebunie”, a completat.

„Perioada sărbătorilor poate fi o provocare pentru atât de mulți oameni. Viața nu e ușoară pentru nimeni. Sper ca anul acesta să aducă oportunitățile și norocul pe care îl meritați. Empatia și bunătatea sunt cel mai bun combustibil! Cu dragoste, de la ai mei pentru ai voștri!”, a încheiat muzicianul.

Într-un interviu oferit în aprilie 2020, Gavin a explicat cum reușesc el și Gwen să petreacă timp cu fiii lor pe timp de pandemie. „Cred că e ok, pentru moment. Dar este o adevărată dilemă pentru părinții și copiii care au custodie comună. Mi-e dor de ei și îi aștept mereu la mine. Petrec timp cu ei o dată la 5 zile, în mod normal”, a declarat solistul.

Din anul 2015, Gwen formează un cuplu cu artistul country Blake Shelton (45 de ani). Ambii au divorțat în anul 2015. După doar 4 ani de mariaj, artistul a divorțat de solista de muzică country Miranda Lambert (38 de ani). Anterior mariajului cu Miranda, cântărețul a mai fost căsătorit cu Kaynette Williams, între anii 2003 și 2006.

Gwen și Blake și-au anunțat logodna în octombrie 2020 și s-au căsătorit în iulie 2021, la ferma cântărețului din Tishomingo, Oklahoma. Artista a optat pentru o rochie amplă, creație Vera Wang, în timp ce Blake a purtat jeanși, un sacou și o vestă neagră, papion și cămașă albă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter