Cum a slăbit Mihaela Borcea după o sarcină care a ţinut-o la pat

De Libertatea.ro, pe

Mihaela Borcea (42 ani) a avut o sarcină dificilă în urmă cu câțiva ani și a fost nevoită să stea luni de zile în pat, perioadă în care kilogramele în plus și problemele de sănătate s-au acumulat.

Fosta soție a afaceristului Cristi Borcea a reușit, în timp, să slăbească datorită unui stil de viață sănătos și urmând o dietă pe care o recomandă cu încredere.
„Pentru că am avut o sarcină care m-a obligat să stau în pat multe luni, am acumulat multe kilograme. După nașterea Melissei și a lui Angelo, am încercat  toate variantele posibile pentru a slăbi, am făcut foarte mult sport, am ținut diete super stricte, m-am înfometat chiar, dar tot n-am ajuns la rezultatele dorite.

Mergând la cel mai mare târg al industriei cosmetice din Europa l-am cunoscut pe Gianluca Mech, cel care deține Tisanoreică, dietă de care auzisem în Statele Unite, dar pe care nu o încercasem. Am decis să încerc această dietă. Rezultatele au fost chiar peste așteptări și acum pot spune că am găsit dieta care răspunde tuturor așteptărilor mele și pe care o țin nu numai pentru că dp rezultate, ci pentru că a devenit un soi de stil de viață.
Este dietă pe care eu o recomand tuturor și pe care o poate ține foarte ușor oricine pentru că răspunde perfect oricărei situații, se adaptează atât nevoilor fiecărei persoane cât și stilului ei de viață. Adică, poate să o țină și să obțină rezultate și cineva care vrea să slăbească 2 kg, dar și cineva care vrea să slăbească 10 kg, fără a fi nevoiți sau nevoite să renunțăm la mâncărurile preferate.

Vezi mai multe despre dieta Tisanoreică pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter