Cel mai sexy accesoriu al vedetelor: un bărbat celebru la braţ

De Erika Chivu, pe

Pentru o rochie scumpă de designer accesoriul perfect nu este un clutch preţios sau o pereche de pantofi strălucitori, ci… un bărbat celebru şi sexy. Iată ce vedete merg pe această idee.
Aseară, la Costume Institute Gala, vedetele au mizat pe ţinute de seară somptuoase, accesorizate cu genţi şi pantofi scumpi, dar cele mai strălucitoare dive au fost cele care au apărut la braţul unui bărbat celebru, bogat sau foarte sexy.
Giselle Bundchen a strălucit la braţul soţului ei, Tom Brady, un cunoscut şi foarte sexy jucător de fotbal american. Jessica Biel şi-a accesorizat rochia Prada cu… Justin Timberlake. Cei doi sunt un cuplu foarte frumos şi stilat la fiecare apariţie publică.
Jessica Biel, Justin TImberlake, Gisele Bundchen
Chiar dacă nu sunt la fel de sexy, bărbaţii mai în vârstă, dar bogaţi şi celebri reprezintă şi ei una ccesoriu glam. Melanie Trump a fost o adevărată divă în rochia ei extravagantă şi pantofii strălucitorii, dar a atras cua devărat atenţia datorită soţului ei, Donald Trump. Şi L’Wrenn Scott a fost super sexy la braţul lui Micj Jagger, probabil cel mai celebru bărbat al serii.
Donald Trump, Mick Jagger
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter