Se poartă culorile puternice, indiferent de siluetă

De Unica.ro, pe

Chiar dacă nu ai o siluetă de topmodel, asta nu înseamnă că trebuie să te ascunzi în spatele unor haine negre şi plictisitoare. Iată ce vedete poartă culori puternice în ciuda siluetei voluptoase!
Chiar dacă bărbaţii o adoră pentru atitudinea ei de femeie fatală şi decolteul voluptos, adevărul este că actriţa Christina Hendricks nu are o siluetă perfectă. Chiar şi aşa, ea iubeşte hainele în culori puternice, pe care le poartă şi pe covorul roşu, dar şi în timpul ei liber.
Oprah a fost mult timp complexată de silueta ei şi a recunoscut în faţa camerei că a avut tulburări de nutriţie. Însă acum e mult mai sigură pe ea şi îşi permite să poarte o rochie mulată şi puternic colorată.
Rochia în dungi aleasă de Rebel Wilson nu este cu siguranţă cea mai bună alegere pentru silueta ei, dar oricum este de admirat pentru că a îndrăznit să poarte o asemenea culoare plus dungi orizontale.
rebel wilson sofia vergara
Un alt exemplu de curaj vestimentar este Khloe Kardashian, care a purtat pantaloni şi mulaţi, şi coloraţi, deşi nu are cele mai frumoase şolduri şi nici coapse prea subţiri.
khloe kardashian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter