Meghan Markle, dată de gol de limbajul corpului în interviul cu Oprah

De Unica.ro, pe

În interviul oferit lui Oprah Winfrey (67 de ani), Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) s-au abținut din a face comentarii negative la adresa Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), însă limbajul corpurilor lor a dezvăluit câteva lucruri pe care nu le-au putut rosti.

Vorbind cu Us Weekly, Nicole Moore, expert în limbajul corpului, a notat că „energia lui Meghan s-a schimbat imediat” ce a fost întrebată despre Regină. Pe parcursul interviului, fosta actriță a mărturisit că Regina a fost „întotdeauna minunată, caldă și primitoare” cu ea.

Nicole a explicat că „privirea determinată” a semnalat că spunea adevărul despre interacțiunile sale membrii familiei regale, deși a atras atenția asupra faptului că „energia lui Meghan s-a schimbat imediat” ce a fost întrebată despre prima ei întâlnire cu Regina.

Meghan Markle, dată de gol de limbajul corpului în interviul cu Oprah

Meghan a cunoscut-o pe suverană în iulie 2016, când a admis că era „naivă”, dar a conchis că experiența a fost „frumoasă și ușoară”. „S-a uitat spre stânga să-și adune gândurile… apoi a privit în jos înainte de vorbi”, a mai notat Nicole.

„Chiar înainte de a vorbi, a tras aer în piept, indicând că se pregătea pentru răspunsul pe care urma să-l ofere. Din limbajul corpului ei, în acel moment, cel mai probabil Meghan nu a vrut să spună ceva greșit.”

Expertul a mai dezvăluit că Ducesa de Sussex „a fost degajată și că i-au curs cuvintele” natural când a fost vorba despre alte întrebări, „dar când a vorbit despre Regină, totul a fost metodic și măsurat… Meghan n-a avut decât cuvinte de laudă la adresa ei, cu toate acestea, cuvintele ei au ieșit pompos, aproape de parcă ar fi exersat vorbitul frumos despre suverană”.

Misiunea Ducilor de Sussex nu a fost să distrugă familia regală

„Toată lumea se pleacă în fața Reginei, iar Meghan Markle nu face excepție, deși tehnic vorbind ea nu mai este membră a familie regale”, a mai spus Nicole. Deși au oferit acest interviu, expertul a mai constatat că Meghan și Harry „au avut limitări în privința a ceea ce au împărtășit”, arătând astfel că sunt în continuare „loiali familiei regale”.

„La finalul zilei, misiunea lor nu era să distrugă familia regală, ci să vorbească despre relația lor și despre decizia de a renunța la îndatoririle lor regale.” Meghan și Harry au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni.

În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii. În același interviu, cuplul a dezvăluit sexul bebelușului. În vara anului trecut, Meghan a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Reacția Reginei Elisabeta a II-a după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter