Noi dovezi arată că Meghan Markle a mințit în interviul cu Oprah

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 16:30

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) i-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani) un interviu în care au dezvăluit motivele din cauza cărora au luat decizia de a se retrage din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Printre multe altele, Meghan a dezvăluit că s-a simțit captivă în sânul familiei regale. „Îmi amintesc cum oamenii din cadrul Firmei îmi spuneau: «Păi, nu poți face asta pentru că va arăta așa. Nu poți».

Deci, chiar și: «Pot ieși să iau prânzul cu prietenii mei?» avea ca răspuns: «Nu, nu, nu, ești suprasaturată, ești peste tot, ar fi mai bine pentru tine să nu ieși în oraș cu prietenii tăi».

A fost o zi în care unul dintre membrii familiei a venit și a zis: «De ce nu stai mai retrasă o vreme, ești peste tot în momentul ăsta». I-am răspuns: «Am ieșit din casă de două ori în ultimele 4 luni. Sunt peste tot, dar nu sunt nicăieri».”

Noi dovezi arată că Meghan Markle a mințit în interviul cu Oprah

Cu toate acestea, Andrew Morton, autorul biografiei Diana: Her True Story, a pus la îndoială declarațiile Ducesei de Sussex, în podcastul Royally Obsessed. „Mă gândeam cum prieteni buni de-ai mei au văzut-o pe Meghan mergând de la supermarket, pe Strada Kensington High, înapoi către Palatul Kensington.

Nu părea că s-ar fi aflat într-o închisoare. Alți prieteni au văzut-o la restaurant cu amici de-ai ei și m-au sunat: «N-o să crezi lângă cine stau!». Deci mie îmi pare că a dus o viață normală.

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry nu-și vor numi fiica Diana, spune o sursă

Prințul Harry s-a angajat. Cu ce se va ocupa Ducele de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Felul în care a pus problema, că i s-a luat pașaportul, că i s-au luat cheile de la mașină, și, cu toate astea, a zburat cu un avion privat la New York să sărbătorească alături de prietenele ei că este însărcinată.

Și a făcut 8 călătorii peste hotare fără angajamente regale, deci pare lipsită de consecvență și, în același timp, a părut similară Dianei [în interviul pe care l-a oferit după divorțul de Prințul Charles]. Deci a fost un interviu complex care a lăsat multe întrebări fără răspuns.”

Nu a existat o perioadă de 4 luni în care Meghan să fi părăsit casa de doar 2 ori

Potrivit unei investigații realizate de Daily Mail, în cele 17 luni dintre căsătoria cu Prințul Harry și separarea de familia regală, Meghan a avut angajamente regale în 73 de zile. În cel puțin 65 dintre cele 73 de zile, Meghan a trebuit să-și părăsească locuința.

Există două perioade mai libere, între 22 martie și 5 iulie și 14 iulie și 23 septembrie. În prima perioadă, Meghan a născut și a avut cel puțin 4 ieșiri private, iar în a doua a plecat în 4 vacanțe, în Italia, Franța, Ibiza și Statele Unite.

Daily Mail a concluzionat că nu a existat o perioadă de 4 luni în care Meghan să fi părăsit casa de doar 2 ori. Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter