6 lucruri pe care trebuie să le știi despre ținuta lui Meghan Markle în ziua nunții

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 21 mai 2018, 11:54
Prințul Harry și fosta actriță americană Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă, la capela St George de la Castelul Windsor și au fost numiți de către regina Elisabeta a II-a, duce și ducesă de Sussex. Toată lumea a fost cu ochii pe Meghan Markle, care a strălucit într-o rochie marca Givenchy.

Există, totuși, șase lucruri interesante cu privire la ținuta ei.

  1. A fost creată de o femeie

Rochia de la cununia religioasă a fost creată special pentru ducesa de Sussex de către designerul Clare Waight Keller. Aceasta este prima femeie director artistic al casei de modă franceze și este o alegere perfectă pentur Markle, care se identifică ca o apărătoare a drepturilor femeilor.

  1. Voalul a fost lung de 5 metri

Meghan a purtat un voal de cinci metri lungime și o tiara. Gemenii Brian și John Mulroney au avut onoarea de a ține voalul în timp ce mireasa a intrat în biserică și s-a îndreptat către altar.

Citește și: Semnificația buchetului de mireasă al lui Meghan Markle

  1. Numărul de flori de pe voal este simbolic

Voalul de mătase a avut cusute mai multe flori ce reprezintă flora din fiecare dintre cele 53 de ținuturi ale Commonwealth.

Domnișoara Markle a ținut în mod expres să aibă toate cele 53 de flori ale Commonwealthului cu ea pe parcursul ceremoniei. Waight Keller a creat un voal ce reprezintă flora distinctă ale tuturor ținuturilor Commonwealth”, a anunțat Palatul Kensington printr-un comunicat.

  1. Designerul este britanic

Designerul Waight Keller este de origine britanică și anterior a condus două case de modă.

Domnișoara Markle a vrut de asemenea să evidențieze succesul unui talent britanic care a stat în fața a trei case de modă importante: Pringle of Scotland, Chloe și Givenchy”, a specificat Palatul Kensington.

Britanica a făcut istorie anul trecut când a anunțat că îl va înlocui pe Riccardo Tisci în poziția de director artistic al Givenchy. Astăzi, Keller, în vârstă de 47 de ani, este una dintre puținele femei care se află la cârma casei de modă pariziene.

  1. Merkle a mai purtat o rochie pe umeri în trecut

Meghan Markle a mai purtat o rochie pe umeri în trecut. În luna ianuarie, ea a apărut la brațul prințului Harry având o rochie gri cu carouri ce i se așeza frumos pe umerii aproape goi. Acest look l-a adoptat în timpul unei vizite oficiale în luna ianuarie.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Kate, Ducesa de Cambridge la nunta regală

  1. Tiara a fost creată în anul 1932

Tiara pe care Meghan a ales-o pentru ziua nunții a fost creată în anul 1932 și i-a aparținut Reginei Mary. Regina Elisabeta a II-a i-a împrumutat-o pentru ziua cea mare.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter