Săptămâna Modei la New York: Cele mai frumoase creaţii Victoria Beckham

De Erika Chivu, pe

Victoria Beckham şi-a prezentat colecţia pentru toamnă-iarnă 2013 la Săptămâna Modei de la New York. Iată cele mai frumoase ţinute de pe podium.
Cele mai mari nume din shobiz şi din modă şi-au dat întâlnire ieri la Bibiolteca Publică din New York unde s-au prezentat pe podium cele mai noi creaţii semnate Victoria Beckham. Vedeta şi-a încântat publicul cu ţinute gândite pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013.
Colecţia, foarte bine primită de critici, conţine piese în stilul bine cunoscut al Victoriei Beckham: croieli clasice, minimaliste, chiar uşor masculine, cu foarte puţine detalii sexy. Culorile predominante au fost negru, maro, bleumarin cu numai câteva pete de galben sau mov.
Wow! Cât de stilată e Victoria Beckham!
Puloverele tricotate au fost catalogate drept „delicioase”, iar piesa preferată a celor prezenţi a fost rochia mini într-o combinaţie foarte frumoasă de negru şi galben solar.
Victoria Beckham a debutat în modă la începutul lui 2009, printr-un show restrâns la care au participat numai câţiva editori de modă atent aleşi. Şi iată că acum are propriul spectacol la Săptămâna Modei de la New York, unde cele mai cunoscute vedete şi-au rezervat un loc cu mult înainte. În primul rând a stat David Beckham, vizibil emoţionat şi foarte mândru de soţia lui.
victoria beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter