Premiile Gopo 2013: Top 3 cele mai frumoase cupluri de pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Mereu sunt foarte frumoşi împreună, dar luni seară, la Premiile Gopo 2013, au strălucit pe covorul roşu. Iată care au fost cele mai frumoase trei cupluri.
Ca de obicei, cuplurile care au defilat pe covorul roşu au atras toate privirile la Premiile Gopo 2013. În costume negre elegante şi cămăşi albe, domnii au pus în evidenţă frumuseţea partenerelor, care au ales rochii superbe de gală.
Adela Popescu a fost foarte la braţul lui Radu Vâlcan, într-o rochie gri, mulată, cu decolteu foarte senzual şi accesorii pe talie. Coafura cu bucle lejere i-a dat un aer hollywoodian.
Uite ce rochie a creat Adela Popescu. Îţi place?
adela popescu si radu valcan la premiile gopo 2013
Cabral şi Andreea Ibacka au fost veseli şi zâmbitori ca de obicei, iar de data asta şi-au asortat şi ţinutele. Într-un costum negru foarte elegant, Cabral a purtat un papion roz, asortat cu rochia delicată a Andreei. Ea a purtat în talie o curea cu aplicaţii strălucitoare.
Poze: Cabral şi Andreea Ibacka, vacanţă la Madrid
Alina Sorescu şi soţul ei, Alexandru Ciucu, au fost de o eleganţă desăvârşită. Designerul de costume masculine a fost îmbrăcat impecabil, iar accesoriul din pieptul lui s-a asortat cu rochia albastru cobalt a Alinei. Ea a purtat o creaţie foarte interesantă, cu o singură mânecă largă şi o trenă destul de lungă.
Poze: Prima colecţie Alexandru Ciucu pentru femei. Vezi cele mai frumoase creaţii!
alina sorescu si alexandru ciucu la premiile gopo 2013
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter