Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la concertul de la Iaşi

De Erika Chivu, pe

Vineri seară, Iaşiul a fost gazda unui concert de proporţii la care au participat mulţi din artiştii cunoscuţi au României. uite ce poze au postat aceştia pe Facebook.
Vedetele din lumea muzicii s-au reunit vineri seară la Iaşi, unde Radio Zu a organizat un concert de proporţii. Prezentat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, concertul a unit mulţi artişti foarte cunoscuţi, printre care Andra, Sore Mihalache, Andreea Bănică, Lora, Ruby, Elena Gheorghe, Corina Bud sau Inna.
Vedetele s-au distrat de minune şi au postat pe paginile lor de Facebook o mulţime de poze făcut în timpul concertului, la repetiţii, la probele de sunet, pe scenă şi în culise, dar şi la petrecerea care a avut loc joi seară, cu o zi înainte de concertul propriu-zis.
lora antonia sore
La această petrecere vedetele s-au distrat, au dansat şi şi-au expus ţinutele alese cu grijă. Una din cele mai frumoase apariţii a fost Lora, într-o rochie foarte sexy din dantelă neagră. Însă ţinutele excentrice de scenă au atras atenţia mai mult decât orice.
Sore a purtat o rochie cu imprimeu floral peste care a suprapus o cămaşă din denim. Ea a scris pe pagina de Facebook că s-a simţit minunat la Iaşi: „N-am mai văzut în viaţa mea atâţia oameni care să-mi cânte muzica! Mă înclin în faţa voastră!
inna corina

Elena Gheorghe a purtat o ţinută sporty-chic formată din pantaloni scurţi, bustieră, şapcă, mănuşi şi pumps negri. Antonia a fost şi ea foarte cool într-o salopetă albă, iar Andreea Bănică a purtat o rochie galben neon cu vestă din denim şi o pereche de botine foarte excentrice.
sore corina inna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter