Poze: Ilinca Vandici şi Iulia Vântur, sexy la premiera „Mamaia”

De Unica.ro, pe

Ilinca Vandici şi Iulia Vântur au fost printre cele mai frumoase vedete pe covorul roşu al premierei „Mamaia”, care a avut loc vineri la Cinema Pro.
Ilinca Vandici a păşit pe covorul roşu într-o rochie diafană din voal de matase naturala, intr-un frumos joc cromatic de bej si negru. Bustul cu aspect de corset a adus un plus de sex-appeal tinutei. Rochia de cocktail semnată Cristallini i-a venit de minune prezentatoarei Can Can TV:
Iulia Vântur, prezentă şi ea la premieră, a ales o rochie verde fără bretele şi cu un decolteu adânc, foarte sexy, accesorizată cu un clutch auriu foarte delicat.
La fel de atragatoare a fost si vedeta Digi24, Iulia Parlea. Prezentatoarea stirilor sportive a participat la premiera filmului “Mamaia”, într-o rochie Cristallini Limited Edition, din catifea elastica cu paiete aplicate in zona bustului. Iulia a fost in centrul atentiei, atragand priviri admirative si acaparand obiectivele aparatelor foto.
Au fost doar trei dintre vedetele autohtone prezente pe covorul roşu al premierei. Multe nume faimoase au ţinut neapărat să vadă în premieră cel mai nou film al Stelei Popescu, „Mamaia”, unde celebra actriţă joacă rolul unei bătrâne care trebuie să ţină piept unui rechin imobiliar.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter