Poze: Uite ce haine a creat Rihanna. Tu le-ai purta?

De Erika Chivu, pe

De ceva timp, Rihanna s-a lansat şi în modă. Ea a participat la crearea unei colecţii de haine pentru brandul River Island şi de atunci tot postează pe Facebook poze cu hainele ei. Îţi plac?
Colecţia Rihanna for „River Island” a fost lansată la Săptămână Modei de la Londra, care a avut loc în luna februarie. Cântăreaţa nu a lucrat singură la colecţie, ci a fost asistată de un designer cu experienţă. Chiar şi aşa, hainele ei nu prea au avut succes la criticii de modă.
Colecţia este inspirată din stilul anilor ’90 şi include piese în culori tari, piese transparente, pantaloni cu talie înaltă, topuri scurte. Dacă admiratoarele vedetei s-au declarat încântate şi e clar că hainele se vor vinde bine, criticii de modă nu prea au înţeles ce a fost în capul Rihannei când a creat colecţia. Nu le-au plăcut rochiile din plasă, nu le-au plăcut materialele lucioase şi multe alte elemente care au dat o notă kitsch ţinutelor prezentate pe podium la Londra.
Totuşi, dacă luăm fiecare piesă în parte, colecţia nu pare deloc urâtă. Hainele sunt simple, culorile sunt în mare parte neutre şi doar pe ici, pe colo, întâlnim câteva elemente rock, pe stilul Rihannei.
Se pare că hainele se vor vinde de miercuri în magazinele River Island şi pe site-ul brandului. Aşteptăm cu interes să vedem şi preţurile.
Tu ce părere ai despre hainele create de Rihanna? Le-ai purta?
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
rihanna for river island
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter