Gwyneth Paltrow, dezbrăcată la 40 de ani

De Unica.ro, pe

Gwyneth Paltrow a fost nevoită să se dezbrace în lenjerie intimă pentru noul ei film, prilej pentru fanii ei să-i admire silueta impecabilă în ciuda celor 40 de ani. Ţie îţi place cum arată?
Gwyneth Paltrow a terminat fimările pentru cel mai nou proiect al ei, pelicula „Thanks for Sharing”, în care fanii o pot admira într-o ipostază foarte sexy, îmbrăcată doar în lenjerie intimă neagră, din dantelă.
Uite ce sexy e Gwyneth Paltrow în piele neagră!
gwyneth paltrow
Vedeta are o siluetă impecabilă, deşi are 40 de ani şi este mama a doi copii. Nu are o talie de viespe, dar are un abdomen plat, picioare ferme şi e în formă maximă. Ea a declarat de mai multe ori că silueta ei nu se datorează norocului sau tratamentelor de înfrumuseţare, ci numai şi numai muncii. Ea merge zilnic la sala de fitness şi are o dietă foarte sănătoasă. De altfel, Gwyneth este pasionată de gătit şi a lansat deja două cărţi de reţete.
Foto: Gwyneth Paltrow, cu paiete în timpul zilei!
gwyneth paltrow
După două relaţii eşuate, cu Brad Pitt şi Ben Affleck, Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în 2003 cu Chris Martin, din trupa Coldplay şi au împreună doi copii, Apple şi Moses.
gwyneth paltrow

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter