Dorian Popa, sexy pe Facebook

De Unica.ro, pe

Dorian Popa, membrul trupei LaLa Band, a lansat de curând primul single solo, ocazie cu care a făcut şi o şedinţă foto extrem de sexy. Cum ţi se pare pozele?
Odată cu lansarea primului single solo, „Cât trei”, Dorian Popa a simţit nevoia unei schimbări de imagine. Acum este mai matur, mai sexy şi nu ezită să arate muşchii pentru munceşte mult la sală.
Pozele prin care promovează noua piesă au fost făcute la malul mării şi îl înfăţişează pe Dorian numai în jeanşi în ipostaze foarte sexy. La numai 24 de ani, Dorian este deja una din cele mai sexy vedete masculine din România şi nu îi lipseşte nici talentul, pe care spune că l-a moştenit de la mama lui.

Cum se antrenează Dorian Popa

În ce priveşte aspectul fizic, Dorian spune că îi place să arate bine şi să aibă grijă de corpul lui. El merge de ani buni la sală şi petrece ore întregi antrenându-se. Crede că un corp sănătos îl ajută să facă faţă mai bine la concerte, aşa că are grijă şi la alimentaţie. El nu mănâncă deloc carbohidraţi – dulciuri, pâine, paste – în schimb consumă carne, peşte, fructe şi multe legume.
dorian popa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter