4 rochii superbe purtate de vedete în weekend

De Erika Chivu, pe

La premiera din Los Angeles a filmului „RED 2”, Bruce Willis, actorul din rolul principal, a fost complet eclipsat de frumoasele sale colege, Helen Mirren şi Catherine Zeta Jones. Uite ce rochii au purtat ele, dar şi alte vedete în acest weekend.
La 67 de ani, Helen Mirren a fost o apariţie superbă la premiera celui mai nou film al ei, „RED 2”. Ea a purtat o rochie verde smarald foarte elegantă şi cu o croială decentă, potrivită pentru vârsta ei. Aproape că a reuşit să o eclipseze pe colega ei de platou, Catherine Zeta Jones, care e mai tânără cu peste 20 de ani.
Catherine a ales o little black dress din dantelă cu partea de jos transparentă, care i-a pus în evidenţă silueta perfectă. Cele două dive au atras toate privirile, astfel că Bruce Willis, care are rolul principal în „RED 2”, abia dacă a fost remarcat.
Photoshop? Uite ce bine arată Nicole Kidman într-o reclamă
Alte evenimente, alte rochii deosebite… Invitată la un festival de film la Berlin, Nicole Kidman a defilat pe covorul roşu într-o superbă rochie gri stropită cu paiete şi perle, pe care a accesorizat-o cu sandale albe şi bijuterii foarte discrete.
La premiera unui serial HBO, Olivia Munn a ales, ca şi Catherine Zeta Jones, o little black dress, însă una ceva mai scurtă şi mai sexy.
Care din cele patru rochii e preferata ta?
rochii vedete olivia munn nicole kidman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter