Cum porţi galben solar vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Se anunţă zile de august toride, aşa că galbenul solar este o alegere perfectă pentru vestimentaţie. Noi îţi spunem cum să îţi creezi ţinute fabuloase, cu exemple de la vedete!

Galben solar

Cea mai simplă variantă este o rochiţă galben solar! Modelul pe care îl poartă Hilary Swank este superb, cu suprapuneri pe bust, decolteu în V şi un material uşor, bumbac de mătase. Actriţa a făcut cea mai inspirată alegere atunci când a combinat rochia cu o pereche de platforme cu sfori împletite. Atât de chic!

Mischa Barton a abordat un look romantic şi feminin, compus dintr-o cămaşă fluidă, din mătase, cu un imprimeu ceva mai îndrăzneţ (insecte!) şi o fustă plisată şi petrecută, galben intens. Pantofii satinaţi în nuanţa muştarului au completat ţinuta!

Leighton Meester poartă o ţinută chic, elegantă şi super-stilată, compusă dintr-un top cu volănaşe galben solar, fustă cu imprimeu citric de la Stella McCartney, pumps orange şi geantă tangerine.

Chiar dacă fotografia este de câţiva ani, look-ul Rihannei este foarte actual! Blugii viu coloraţi sunt pe val, iar combinaţi cu un top animal print vor arăta perfect. Să mai zică cineva că Rihanna nu e o avangardistă!

  • Cum porţi galben solar vara aceasta

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter