Cum porţi stilat haina de blană animal print

De Diana Sorescu, pe

A venit frigul, iar decembrie bate la uşă. E momentul să îmbraci o piesă vestimentară statement: haina de blană animal print. Iată cum o asortează vedetele! Lasă-te inspirată!

Blană animal print

 
La petrecerile ce vor curge în luna decembrie cu siguranţă vei opta pentru creaţii elegante. Şi cu ce le poţi asorta mai stilat şi mai sexy decât cu o blană animal print? Alexa Chung poartă o rochie neagră scurtă, cu inserţii de dantelă fină, clutch şi sandale negre, plus o frumoasă haină de blană leopard. Înlocuim sandalele cu cizme sau botine, adăugăm un dres mat şi ţinuta-i gata, perfectă pentru frigul de afară!
 
O pereche de jeanşi skinny gri, botine rock, un top negru simplu şi o scurtă de blană animal print, plus o pereche de cercei supradimensionaţi. De atât a avut nevoie Ashley Simpson ca să fie trendy într-o zi normală, la shopping.
 
Kylie Minogue a mizat pe o blană animal print luxuriantă, pe care a combinat-o cu cizme cu toc şi carâmb înalt, peste genunchi. Nici nu mai contează ce poartă pe sub, cântăreaţa este sexy şi atrage atenţia tuturor!
 
Kourtney Kardashian a realizat o combinaţie vestimentară chic, de zi, pe care o poţi „fura” şi tu: pulover mulat nude, colanţi negri, cizme negre peste genunchi, blană animal print şi o căciulă drăguţă!
 
Aşadar, te-am convins că haina din blană animal print e must have?
 
Cum porţi stilat haina de blană animal print
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter