Giorgio Armani dezvăluie cele 5 elemente esențiale din garderobă, pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă

De Ovidiu Cojocaru, pe

Giorgio Armani este cu siguranță unul dintre cei care știu cu adevărat cum funcționează lumea modei. Creatorul de modă a dezvăluit care sunt cele mai importante 5 elemente pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderoba sa.

Doamnelor și domnișoarelor le place moda și de aceea, de obicei, petrec mult timp în fața dulapului de acasă – mereu căutând look-ul perfect. Uneori însă le lipsește atât timpul, cât și dorința de a se îmbrăca într-un mod care să atragă toate privirile. Soluția: stiluri simple pe care te poți baza.

Sfaturi pentru stil de la Giorgio Armani

Giorgio Armani iubește să creeze noi tendințe și să reinventeze stiluri din nou și din nou. Oricât de mult apreciază ținutele extravagante, el sfătuiește fanii să construiască mai întâi un set de bază cu ținute la modă. 

Cu alte cuvinte, piese care sunt atât de atemporale încât funcționează oricând și oriunde. Publicația Vogue a vorbit cu Giorgio Armani și l-a întrebat care sunt cele cinci piese care ar trebui să facă parte din garderoba fiecărei femei

1. O jachetă

Pentru mine, jacheta este elementul de bază al fiecărei garderobe. Este o piesă versatilă care ar trebui să fie relaxată, confortabilă și deloc restrictivă, a spus Armani în timpul interviului, precizează sursa citată.

2. O pereche de pantaloni

În ultimii câțiva ani, costumul cu pantaloni a înflorit într-un favorit absolut al modei. Fie că este clasic într-un aspect de afaceri sau elegant în culori puternice ei completează perfect ținuta. Așa că dacă nu ai îndrăznit să porți până acum un costum cu pantaloni, cu siguranță ar trebui să-l cumperi acum.

Giorgio Armani spune ce să nu lipsească din garderoba unei femei

3. Un tricou

Pur și simplu nu funcționează fără el. Un tricou alb clasic este completarea perfectă pentru aproape orice look – indiferent dacă este cool cu ​​blugi sau elegant cu o fustă midi.

4. O bluză feminină

Daca vrei să te asiguri că look-ul tău este elegant și atemporal, poți opta pentru bluze feminine. Fabricat din mătase fină, cu o fundă sau o talie ușoară – această piesă este întotdeauna un element de bază perfect în garderobă.

Citește și: Stil de prințesă. Cum s-a schimbat garderoba lui Kate Middleton și ce culoare evită să poarte. Galerie foto

5. O haină lungă

O adevărată piesă de modă, care se potrivește fiecărei femei. Paltoanele lungi întind silueta, țin de cald și trec fiecare ținută la următorul nivel de modă în cel mai scurt timp.

Cine este creatorul de modă Armani

Giorgio Armani s-a născut pe 11 iulie 1934, la Piacenza. Este un designer vestimentar de origine italiană. Compania lui s-a fondad în anul 1974, iar în 2001 a fost aclamat ca cel mai de succes designer italian.

Este medic, dar a făcut pasiune pentru arta fotografică, apoi a lucrat la departamentul de reviste „Le Rinascente”, la camera de rochii.

Citește și: 5 piese vestimentare care trebuie să se regăsească în garderoba de toamnă

Din 1961 până în 1970, a lucrat ca designer la casa de modă Nino Cerruti, devenind mâna dreaptă a casei de modă. În 1974, partenerul său Sergio Galiotti l-a îndrumat către o linie de modă pentru femei și bărbați.

În afară de modă, el mai are ca hobby sportul. Este președintele echipei de baschet Milan, este fanul echipei Inter Milan și creează echipamente pentru echipa națională de fotbal a Angliei. Mai este responsabil și cu echipamentul echipei Chelsea FC august 2007, SSC Napoli noiembrie 2022.

Sursă fotografii: Hepta / Profimedia Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter