Cum arată Kylie Minogue fără pic de machiaj

De Unica.ro, pe

Kylie Minogue (53 de ani) a fost și va rămâne una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop-dance. Artista își farmecă publicul cu fiecare apariție și reușește să reinventeze pe plan muzical pentru a rămâne în inimile celor care o văd și o ascultă.

Superba cântăreață și-a uluit de curând fanii cu o postare făcută în mediul online, când a apărut într-o fotografie, fără pic de machiaj. Superstarul i-a lăsat pe internauți cu gurile căscate datorită frumuseții sale naturale.

Fotografia postată de Kylie a adunat rapid 100 de mii de aprecieri din partea prietenilor, colegilor de breaslă și a fanilor, iar comentariile laudative n-au întârziat nici ele să apară.

Citeşte şi: Kylie Minogue s-a logodit cu un bărbat cu 19 ani mai tânăr. Iată cum arată viitorul ei soț!

„Frumusețe naturală! Îți mulțumim pentru muzică!”, “Frumusețea ta e pură!”, „Arăți grozav naturală, fără machiaj!”, “Uneori, mă întreb dacă realizezi că ești o Zeiță care s-a născut pentru a fi adorată!”, „Îmi place foarte mult când te văd cu un look natural. Ești minunată!”, “Superbă și pe interior, și pe exterior!”, „Vrem mai multe poze de genul acesta”, „Ești cu adevărat fermecătoare”, „Arăți uluitor chiar și fără machiaj”, „Aceasta este o fotografie superbă. Ești Zeița muzicii!” – i-au transmis internauții.

Vezi cum arată Kylie Minogue fără pic de machiaj în galeria foto de mai sus.

Kylie Minogue, despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

În 2005, celebra cântăreață a fost diagnosticată cu cancer mamar. După diagnosticare, solista a fost supusă unei lumpectomii (masectomie parțială) și au urmat ședințele de chimioterapie. Kylie Minogue s-a declarat vindecată în luna februarie a anului 2006.

Citeşte şi: Kylie Minogue s-a logodit cu un bărbat cu 19 ani mai tânăr. Iată cum arată viitorul ei soț!

„S-a simțit de parcă Pământul a alunecat de pe axa sa. Vezi totul diferit. Îmi amintesc când am primit diagnosticul. Lumea încă nu știa. Eram cu fratele și cu iubitul meu de la vremea aceea – eram toți șocați și am mers la o cafenea. Ospătarul ne-a întrebat: ‘Hei, cum vă simțiți azi?’, iar noi am răspuns robotizat: ‚Bine, mulțumim’. Atunci mi-am dat seama că niciodată nu știi prin ce trece cineva. Mă gândeam cum ospătarul va vedea știrea și se va gândi: ‚Oh Dumnezeule, ne-am întâlnit ieri și nici n-am știut’.

Ascultați-mă cu atenție! Asta este oportunitatea mea să spun ceva ce nu am spus până acum. Inițial, am fost diagnosticată greșit. Mesajul meu pentru voi toți este să consultați mai mulți medici. Doar pentru că poartă un halat alb și țin în mână diverse ustensile, nu înseamnă că au și dreptate”, a spus Kylie Minogue, la câțiva ani după ce s-a vindecat de nemiloasa boală.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter