Kylie Minogue, nevoită să își anuleze concertele din cauza unor probleme de sănătate

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 12:37
Kylie Minogue a fost nevoită să își anuleze concertele din cadrul turneului Golden Tour pe care urma să se susțină luna aceasta după ce medicii i-au descoperit o infecție.

Prințesa muzicii pop trebuia să concerteze la Dublin și Belfast, însă a trebuit să anuleze aceste concerte, notează Mirror.

Cu doar câteva ore înainte de concert, Kylie a anunțat pe Twitter că nu va mai putea concerta și le-a cerut scuze fanilor care urmau să meargă la eveniment.

Citește și: Ozzy Osbourne a fost operat la mână din cauza unei infecții

„Dragilor îmi pare rău să vă anunț că nu voi putea cânta în seara aceasta și nici mâine seară la Belfast”, a scris artista.

Am făcut tot posibilul să fiu suficient de bine pentru a cânta pentru voi dar o infecție la gât a condus la o tensiune asupra corzilor vocale. Promit că mă voi întoarce cât de curând posibil și voi fi la cel mai înalt nivel. Lucrăm la reprogramarea concertelor. Îmi pare tare rău că vă dezamăgesc și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a explicat Minogue.

Citește și: Tina Turner a suferit un transplant de rinichi, iar donatorul a fost soțul ei

Acum, Kylie are la dispoziție o lună de zile pentru a se recupera în urma infecției la gât și să își odihnească vocea, întrucât următorul său concert este programat pentru data de 6 noiembrie.

Kylie Ann Minogue este o cântăreață și actriță australiană, câștigătoare a unui premiu Grammy. Ea a fost decorată cu ordinul imperiului britanic.

Minogue a devenit cunoscută la sfârșitul anilor 1980 prin rolul jucat în serialul australian Neighbours (Vecini), înainte de a deveni artistă pop în anul 1987.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter