Pantofi: Ce achiziţii au mai făcut vedetele din România

De Erika Chivu, pe

Iată două perechi de pantofi foarte trendy care au intrat de curând în garderoba unor vedete din România. Care îţi plac mai mult?
Pantofii sexy şi sofisticaţi de mai sus au intrat de curând în garderoba superbei Lora şi se potrivesc perfect cu ţinutele ei de scenă trendy şi senzuale. Chiar dacă nu par foarte comozi, pantofii Mineli Boutique sunt foarte frumoşi şi cu siguranţă merită un mic sacrificiu. Mai ales că sunt deocamdată o rarite, după cum spune posesoarea lor.

Şi m-am îndrăgostit… sunt primii din acest model şi sunt ai meeeeii! Am fugit cu prototipul!” a scris Lora pe pagina ei de Facebook.

Poze haioase: Uite ce „nebună” e Delia Matache!

delia matache

Cu totul diferiţi, pantofii Deliei Matache sunt mai comozi, dar la fel de cool şi potriviţi cu stilul nonconformistei vedete. Adidaşii „înaripaţi” sunt creaţi de Jeremy Scott, un designer american, cunoscut pentru piesele sale nonconformiste şi colorate. Se pare că este unul din designerii preferaţi ai Deliei Matache şi înţelegem de ce, pentru că hainele lui sunt exact pe stilul vesel şi optimist al vedetei.

Care din cele două perechi de pantofi îţi plac cel mai mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter