(P) Trend alert: Geanta glamour by Wild Inga

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2016, 14:02
Ultimul pas in stilizarea unei tinute este alegerea unei genti de dama, ce are capacitatea de a scoate din anonimat orice outfit. Pentru a servi tuturor necesitatilor noastre este nevoie ca geanta sa intruneasca trei atribute fundamentale: calitatea desavarsita conferita de materiale de cea mai buna calitate, pragmatismul design-ului si finisaje impecabile, ce infrumuseteaza aspectul gentii alese. In cautarea unui brand care sa reuneasca toate calitatile de care o femeie are nevoie, am descoperit Wild Inga, ce a reusit sa ne impresioneze printr-o colectie vasta de genti rafinate, adaptabile si de o calitate exceptionala.

Wild Inga, un brand fresh pe piata romaneasca, a inteles dorintele femeii moderne care are nevoie de accesorii deosebite, dar practice, pe care sa le poata folosi in orice moment al zilei, si care sa ii confere tinutelor alese rafinament si feminitate.

In conturarea celor mai glamour genti de dama marca Wild Inga s-au ales materiale de cea mai inalta calitate, importate din Italia, care mai apoi au fost prelucrate cu minutiozitate si atentie la fiecare detaliu ce infrumuseteaza design-ul. Inspirandu-se din trend-urile marilor case de moda, cele mai noi modele de genti de dama poarta amprenta originalitatii specifice Wild Inga, prin tehnica avansata de prelucrare ce imbina designul structural cu cel minimalist.

Practice, spatioase si elegante, gentile de dama din gama Tiffany, by Wild Inga, impresioneaza prin textura fina conferita de pielea Nappa ce se imbina armonios cu o paleta de culori ce reuneste nuante delicate de nude, tonuri pasionale de rosu sau umbre versatile de bleumarin.  Accesoriul si lantul de umar metalic auriu creaza un contrast ce sporeste aerul rafinat al acestor genti de lux din piele naturala.

geanta grena

Reinventand modelul Brigitte intr-o maniera contemporana, gentile glamour Baby Brigitte se reintorc in colectia Wild Inga, aducand note sofisticate prin intermediul materialelor extravagante. Confectionate din piele caviar, intr-o nuanta misterioasa si clasica de negru, piele cu efect stropicciato in nuante radiante de auriu si piele de piton in tonuri pastel de lila, aceste accesorii practice iti vor desavarsi tinutele feminine in orice moment.

Colectia celor mai glamour genti de dama Wild Inga nu ar fi fost completa fara o geanta – bijuterie ce inspira o eleganta atemporala si un farmec irezistibil. Clutch-ul Linda negru in forma circulara, asemanator modelului tip scoica reprezinta un model de accesoriu de lux, sofisticat si practic deopotriva. Confectionat din piele intoarsa, acest accesoriu rafinat este infrumusetat prin intermediul cristale stralucitoare negre aranjate intr-un pattern elegant, iar lantul de umar realizat din cristale Swarovski ii garanteaza o alura magica si delicata. Ideal pentru tinutele festive, dar si pentru cele elegante de zi, clutch-ul Linda marca Wild Inga este suficient de incapator pentru a-ti mentine in siguranta obiectele personale.

geanta neagra

Descopera colectia de genti de dama glamour, marca Wild Inga, si lasa-te fermecata de cele mai noi si sublime accesorii, ce iti vor completa garderoba!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter