(P) Cum să ai un look de milioane cu ajutorul colierelor suprapuse

De Unica.ro, pe

Stakingul de bijuterii este un trend care prinde din ce în ce mai mult teren, fie că vorbim despre marile case de modă sau influenceri. Acesta reprezintă unul dintre trendurile anului 2021.

Azi îți vom spune mai multe despre acest trend și unde poți să găsești coliere potrivite pentru a-l pune în practică. Anul 2021 este de-abia la început și, sperăm noi, acest trend la fel. Și să continue mulți ani de acum înainte, pentru că suntem fascinate de el.

Ce înseamnă staking de coliere

Procedeul de stacking înseamnă alăturarea mai multor bijuterii de același fel sau nu neapărat, pentru a crea un look unic și de efect.

Poate cea mai bună parte a stakingului este că de fiecare dată rezultatul este unul unic. Pe lângă asta, poți să îți pui creativitatea la muncă și să creezi un look unic de fiecare dată. Ce e sigur, e că nu-l vei mai găsi la nicio altă persoană.

La Indira vei găsi modele de coliere bune de alăturat pentru look-uri originale. Iar având în vedere că acestea țin o viață-ntreagă, vei avea multe posibilități să le combini după plac sau după imaginație.

De ce să alegi staking

Noi îți vom spune doar două motive pentru care să alegi stakingul de coliere, iar dacă tu ai și altele, le așteptăm cu drag în comentarii.

Așadar, motivele noastre sunt:

  1. Pentru a acoperi un gol în outfit. Nu un gol care a apărut neintenționat, ci unul creat cu ajutorul outfitului.
  2. Pentru a crea un statement. Pentru că, mai mult decât orice, colierele amestecate înseamnă afirmarea personalității în cel mai unic mod posibil.

Cum să faci staking de coliere

Se prea poate ca la început să ți se pară că acest proces nu este unul greu și că doar pui împreună mai multe coliere și ești gata de ieșit din casă. Da, este și aceasta o variantă.

Dar există și a doua, în care această asociere este gândită. Îndelung sau mai puțin, însă măsurată.

Noi îți venim în ajutor pentru această a doua variantă, cu câteva tips and tricks despre cum să alegi colierele pentru staking și cum să le așezi.

Alege punctul de interes

Adică punctul unde vrei să atragi privirea. Fie că e la baza gâtului sau mai jos de acesta, în primul și primul rând trebuie să alegi unde vrei să cadă privirea celor din jur atunci când te vei întâlni cu ei. În funcție de acest aspect vei alege și piesa centrală a stakingului.

Variază lungimea colierelor

Desigur, atunci când vorbim despre asocierea mai multor coliere, știm din prima că acestea trebuie să aibă lungimi diferite. Pentru că despre asta este vorba în staking: lungimi și chiar texturi diferite ale colierelor dau acel efect wow la care se așteaptă toată lumea.

Alege numărul colierelor

De obicei trei este numărul magic de coliere care sunt alese pentru staking. Dar aceasta nu trebuie să fie o regulă. Alege câte crezi că se potrivesc mai bine, însă fără a părea extrem de aglomerată zona. Numerele impare însă te ajută să alegi piesa centrală mai ușor parcă.

(P) Cum să ai un look de milioane cu ajutorul colierelor suprapuse

Coliere pe care să le folosești la staking

Nu e ca și cum ar exista o lege scrisă referitoare la colierele pe care să le folosești atunci când vrei să faci staking, deoarece asta depinde foarte mult de gusturile fiecăreia.

Noi putem să îți dăm câteva sugestii de care să ții cont sau poți să faci singură alegerile care ți se potrivesc cel mai bine, desigur.

Coliere choker

Colierele choker sunt cele care se așează la baza gâtului. Acestea pot fi piesa centrală a aranjamentului sau doar parte din el. De obicei, aceste coliere sunt cele mai subtile din șirul pentru staking dar pot fi, în același timp, și cele mai de efect.

Colierele cu pandantiv

Colierele cu pandantiv sunt poate cele mai întâlnite când vine vorba de staking. Pentru că ele reprezintă, cel mai des, partea centrală a aranjamentului. Pandantivul poate fi unul care te reprezintă și astfel să oferi încă un strop de autenticitate outfitului.

Lanțurile

Lanțurile sunt cele care completează combinația de coliere atunci când vine vorba de staking. Cu siguranță vei alege o altă textură decât a celor menționate mai sus pentru un efect mai intens. Și acestea pot fi de diferite lungimi, în funcție de ce se potrivește mai bine și outfitului.

A combina mai multe coliere într-un outfit, după cum spuneam, poate părea un procedeu ușor, însă e nevoie de atenție când vine vorba de el. Odată ce vei reuși să înveți tehnica perfectă pentru tine, după câteva experimente, vei fi mai mult decât mândră de ceea ce iese de fiecare dată din imaginația ta!

La Indira găsești toate cele trei tipuri de coliere și lanțuri de mai sus, așa că îți urăm spor la shopping! Pentru că Indira este mai mult decât un simplu magazin, este o experiență pe care vei dori să o ai des. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter