(P) Cum să porți un ceas de damă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 ianuarie 2021, 14:05

De-a lungul anilor, ceasurile pentru bărbați au dominat toată industria. Designurile simple și subtile au definit ceasurile bărbătești, însă pe măsură ce stilul a evoluat pe parcursul deceniilor, ceasul de mână convențional pentru femei s-a transformat și el într-o declarație de stil și o piesă de artă, nu mai este doar un accesoriu oarecare. Ceasurile de femei azi merită la fel de mare atenție ca ceasurile pentru bărbați.

În timp ce aceleași funcții se regăsesc atât în ceasurile pentru bărbați, cât și în cele pentru femei, procesul privind modul în care se alege ceasul potrivit, variază. Se discută despre încheietura mâinii potrivite pentru a purta un ceas, dar nu se acordă la fel de mare interes diferitelor stiluri când vine vorba despre ceasurile bărbătești, sunt dominante formele și stilurile convenționale și în ziua de azi.

Stilul – la ce ne uităm prima dată

Indiferent că este vorba despre ceasuri bărbătești, ceasuri de damă sau ceasuri unisex, câteva reguli se aplică în toate cazurile. Brățările din oțel inoxidabil se potrivesc cu aproape orice, de la afaceri la stilul casual, în timp ce curelele de piele se asortează cu o ținută mai specifică. Ceasurile pentru femei se bazează pe aceste truisme de bază în moduri atât de captivante și revelatoare, mai ales când ne folosim de aceste sfaturi în mod conștient pentru a uimi pe cei din jur cu un stil adevărat unic. Ați văzut vreodată un ceas de lux purtat sub mânecă? Felul în care strălucește un astfel de ceas la lumină, înseamnă jumătate din atracția lui – dacă împerecheați un cadran de lux cu o rochie fără mâneci, vedeți cum devine un ceas din accesoriu o piesă indispensabilă. Stilul ceasurilor pentru femei este variat, așa că nu vă fie teamă să experimentați un pic până ce găsiți propriul vostru stil. Cunoscătorii modei dezbat tema diamantelor și a cristalelor pe cadranul unui ceas – unii preferă eleganța subtilă a unui singur diamant, alții își doresc toată strălucirea, adevărul e că în lumea modei sunt respectate preferințele fiecăruia. Orice ceas alegi, o să fie perfect dacă îl porți cu încredere, în același timp va spune multe despre personalitatea ta. Lasă-te inspirată, fii atentă la ce fel de modele de ceas te atrag și construiește o ținută pornind de acolo.

(P) Cum să porți un ceas de damă

Cum să porți un ceas

De la ceasuri casual până la cele de lux, puteți găsi ceasul visurilor voastre în magazinul online timestore.ro între sutele de modele. Unul din preferatele noastre din toate timpurile este Emporio Armani Classic, sau modelele Michael Kors și Victorinox Swiss Army. Acestea sunt doar câteva dintre zeci și zeci de mărci disponibile, pentru a putea alege cel mai potrivit stilului dvs.

Stil clasic

Femeile care preferă un ceas cu aspect tradițional optează pentru ceasuri analogice cu curea din piele și curele metalice. Există o mare varietate de ceasuri disponibile în culori obișnuite, cum ar fi argintiul, auriul, sau aurul roz. Diferite mărci fabrică ceasuri din materiale mixte cu tonuri metalice diferite, pentru a completa orice alt accesoriu și piesă vestimentară din garderoba Dvs.

Ceasuri elegante

Aceste ceasuri arată minunat pe încheietura mâinii și sunt concepute pentru a fi observate. Căutațo ceasuri contemporane, care sunt gravate, sculptate sau au componente metalice unice pentru a adăuga mai mult glam rochiei Dvs.

Piele suplă

O altă modalitate excelentă de a purta un ceas este sa alegeți unul cu piele suplă, care se potrivește perfect la încheietura delicată a unei femei, fiind flexibilă și moale.Unele ceasuri de mână din piele se disting prin detalii lucioase care adaugă stil acestui look convențional.

Puteți alege ceasuri de mână care prezintă pietre, cristale și pietre prețioase pentru mai multă strălucire la încheietura mâinii și personalității Dvs.

Purtarea unui ceas la o rochie de seară

Ceasurile pentru femei sunt realizate în diferite stiluri, deci nu vă fie teamă să îmbrățișați modele îndrăznețe. Rochia de seară trebuie purtată cu un ceas plin de farmec pentru a completa look-ul general. Pentru asta este nevoie să înlocuiți ceasul de zi cu ceva care adaugă un plus rochiei. Dacă purtați o rochie casual, puteți purta un ceas de mână cu o curea din piele maro sau neagră. Dacă sunteți în căutarea unui ceas de  mână formal, elegant și durabil, alegeți modele din oțel inoxidabil. Găsiți o gamă variată pe timestore.ro. Fără îndoială, oțelul inoxidabil este unul dintre cele mai populare materiale utilizate pentru proiectarea ceasurilor elegante pentru femei. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter