(P) Gențile de damă din piele naturală Tuscany Leather, blazon și prieten de drum pentru femeia modernă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 martie 2021, 20:25

Știați gențile în formă lor inițială erau inclusiv un simbol al statutului social?

La început gențile erau mici ”portofele exterioare” în care aristocrația ținea monede și parfumuri. Cu cât erau mai sofisticate aceste mici accesorii, cu atât persoana își demonstra bogăția. Abia în secolul al XIX –lea femeile realizează rolul de sex appeal al micilor borsete și le decorează progresiv mai rafinat. Astfel, aspectul genții prinde rol de blazon și o confirmare a statutului social. Acest aspect se păstrează și în zilele noastre, întrucât geantă, ceasul și pantofii sunt elemente evidentiatoare a poziției sociale.

Dezvoltarea genților în formă pe care o cunoaștem astăzi a dus la transformarea marochinerilor în adevărați artiști în piele. Artizanii italieni, în special cei din Toscana, devin cunoscuți pentru maiestia lor, un etalon al creatorilor de poșete cu aspect senzațional și calitate impecabilă. Tradiția se păstrează și în zilele noastre, iar gențile din piele Tuscany Leather sunt o reprezentare a acestei continuități.

Geantă de damă din piele la modă în contemporaneitate

Din secolul al XVII-le până în prezent modă a evoluat, la fel și educația estetică a femeilor. Dacă la început gențile erau doar mici accesorii pentru depozitarea celor mai importante lucruri, acum geanta a devenit statement, o declarație de stil și o modalitate prin care o femeie vorbește despre personalitatea ei prin accesoriile pe care le poartă.

O geantă este indispensabilă prin aspectul practic, marile diferențieri apar în autenticitatea stilului și calitate. Gențile de damă cu design elegant, accesorii fine și barete elaborate reprezintă o complimentare personală, o afirmație a caracterului distins.

Iar cum geanta pentru o femeie este precum o prietenie de durata, alegerea unei genți de piele de calitate superioară este afirmația că o femeie merită întotdeauna ce e mai bun și mai elegant.

Calitatea unei genți, dincolo de preț și înainte de design

Nu este întâmplătoare asocierea unei genți de damă cu o prietenie de durată. În ambele situații calitatea contează. Astfel știi că ai pe cine te baza la nevoie. Așa alegi și geantă potrivită pentru ține.

Calitatea unei genți este dată de materialele din care această este fabricată, de modul în care sunt realizate cusăturile, fermoarul, mânerele și detaliile mici care fac diferența. Într-o piață supra-ofertantă din punct de vedere al designului, marea diferențiere constă în calitate.

Astfel, cumpărarea unei genți damă din piele naturală de calitate superioară este că o investiție pe termen lung. Lucrurile bine făcute, nu numai că necesită materiale premium, ci și profesioniști cu spirit artistic, implicați într-un proces de creație și inovație aliniat tendințelor. Doar alegând o geantă de damă elegantă, o femeie poate face o declarație de stil și rafinament feminin.

O geantă de calitate se potrivește oricare doamne, o completează și este întotdeauna pregătită să o servească. Și, dacă îți spui că o geantă de calitate aparține numai unui brand scump, află că poți plăti calitatea la preț corect. Există modele de genți damă din piele naturală produse cu aceeași atenție la detalii, creativitate și pasiune, așa cum se întâmplă în cazul celor care sunt prezentate pe podiumul de modă.

De exemplu, geantă damă din piele naturală Tuscany Leather, model Olimpia este un model care se remarcă prin elegantă prin simplitate, un aspect important atunci când dorești să menții o imagine rafinată indiferent de locul în care ai alege să porți un astfel de accesoriu. Totodată, este un model care își justifică prețul de-a lungul timpului grație calității acesteia.

(P) Gențile de damă din piele naturală Tuscany Leather, blazon și prieten de drum pentru femeia modernă

Un accesoriu elegant din piele – cea mai bună modalitate pentru a-ți sublinia rafinamentul

Accesorii din piele elegante sunt indispensabile în garderoba unei doamne sau domnișoare, iar modele variate, cu stil, decorează fin orice ținută de zi sau pentru ocazii speciale.

Gențile de damă din piele elegante, cu model clasic – atemporal rămân mereu o opțiune. Acestea sunt rafinate, dar rezistente. Sunt decorate, dar subtile. În dimensiuni practice, dar încăpătoare. În tendințe, dar mereu sofisticate. Vremurile s-au schimbat, modă a evoluat. Gențile de damă din piele naturală Tuscany Leather rămân că un prieten la drum lung. Tu cu cine mergi la umăr în călătoria stilului personal?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter