(P) 5 idei de cadouri cu ajutorul cărora vei face cea mai bună impresie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 13:25

Căutarea cadourilor potrivite poate fi un proces lung și destul de complicat. Ei bine, uită de toată această agitație și mergi la sigur dăruind bijuterii din aur cu diamante. Care sunt ocaziile la care le poți dărui? La absolvire, nuntă, botez, cununie, zi de naștere, precum și la orice alt eveniment fericit.

Sună foarte bine, nu-i așa? În continuare, îți prezentăm 5 idei de cadouri care te vor scoate din orice situație. Ba mai mult, vei primi multe mulțumiri și îmbrățișări.

Cerceii sunt accesorii nelipsite din caseta de bijuterii a doamnelor. Aceștia reușesc să redea întregii ținute o tușă îngrijită, sexy și totodată, estetică. Pot fi gsiți într-o varietate de forme, mărimi și inspirații și reprezentă elemente fără de care, femeile nu prea mai ies din casă. Cerceii sunt accesorii care completează feminitatea, dar și încrederea.

Ce tipuri de cercei poți dărui?

Ia în calcul mai mulți factori: vârsta, culoarea părului, ocupația, stil al vestimentației, personalitate. După ce te-ai lămurit asupra acestor lucruri, alege o pereche de cercei cu diamante. Pot fi cercei din aur cu diamante de dimensiuni mici, discreți, care pot fi purtați cu ușurință atât la o ținută casual, cât și la una mai elegantă. De asemenea, îți poți îndrepta pivirea și către cerceii din aur lungi, care arată foarte bine atunci când părul este strâns. Cerceii rotunzi sunt și ei în tendințe anul acesta, dar trebuie să fii atentă dacă aceștia complimentează forma feței doamnei căreia dorești să-i dăruiești.

  • Colier tennis cu diamante

Spectaculos, nu-i așa? Colierele de tip tennis sunt extrem de apreciate și și-au câștigat statutul datorită diamatelor încastrate perfect, care te lasă fără cuvinte. Acestea se așează deosebit de frumos la baza gâtului, reușind să adauge un plus de rafinament și senzualitate întregii ținute. Vrei ca fiica ta să arate impecabil la balul de absolvire? Ei bine, un colier de tip tennis o va face să trălucească. Și la propriu și la figurat.

Ce tipuri de coliere tennis poți dărui?

Dacă luăm exemplul de mai sus (balul de absolvire) trebuie să ai în vedere rochia pe care fiica ta o va purta. Ce model este? Ce lungime are? Din ce material este confecționată? Implică un model simplu sau ceva mai complex? Ai prins ideea. În funcție de aceste lucruri, poți alege un model mai simplu sau un model care să iasă mai mult în evidență.

  • Pandantive din aur

Pandantivele sunt accesorii destul de versatile. Cu toții avem un lănțișor cu un pandantiv care ne reprezintă. Poate fi sub formă de cruciuliță, de literă, zodie, elemente inspirate de muzică, natură, familie etc.

Ce tipuri de pandantive să dăruiești?

Dacă nu cunoști foarte bine persoana în cauză, un pandantiv simplu, inspirat din natură sau din formele geometrice, reprezintă o alegere perfectă. Poți opta pentru un pandantiv în formă de floricică, de fluture, copac sau cerc. Dacă persoana este din familie, atunci te poți orienta către inimoare, către tăblițele cu mesaje sau cruciulițe. Acele pandantive care sugerează iubirea și apropierea dintre voi.

  • Brățări din aur cu diamante

Brățările fac parte tot din categoria accesoriilor de care nu ne putem lipsi. Așadar, o brățară nu poate aduce decât zâmbete și bucurie.

Cum alegi brățara potrivită?

Trebuie să iei în calcul criteriile menționate un pic mai sus. Dacă persoana este mai în vârstă, mergi pe variantele clasice, atemporale, discrete cu rubine, safire sau smaralde. Pe de altă parte, dacă vorbim despre o tânără energică, veselă, poți alege brățări îndrăznețe, cu diamante colorate, diamante negre sau o combinație între ele.

  • Inel cu diamante

Un inel este un cadou deosebit, are o semnificație aparte și trebuie dăruit atunci când sentimentele sunt la cote înalte. Dăruiește-i mamei, bunicii sau surorii un inel din aur cu diamante în semn de prețuire, de respect și de apeciere.

Ce tip de inel din aur să alegi?

În cazul mamei, optează pentru un inel din aur cu rubin, care să-i amintească mereu de iubirea pe care i-o porți. Pentru bunică (dacă ești norocos/oasă s-o ai lângă tine) poți alege un inel din aur cu safir. Îi vei umple inima de bucurie. Dacă vrei un inel din aur pentru sora ta, mergi pe varianta cu smarald, care simbolizează vitalitatea, prosperitatea, continuitatea.

Așadar, ce alegi să dăruiești?

Sursa foto: www.freepik.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter