(P) Idei de cadouri pentru un Crăciun de poveste

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2016, 15:07
E timpul să alegem pentru cei dragi cadouri care să le transmită recunoștința și dragostea noastră. Inspirate din bucuria de a trăi și dragostea pură pentru artă, bijuteriile FREYWILLE poartă spiritul luminos al Sărbătorilor de iarnă.  Oferă-i strălucire în priviri persoanei speciale din viaţa ta cu cele mai frumoase cadouri ale acestui sezon!

FREYWILLE a creat formula cadoului perfect: eleganţa perlelor şi energia creativă a designului artistic în email se contopesc într-o bijuterie unică de o feminitate absolută!

freywille

Iubitoarele de ceasuri vor fi cu siguranță cucerite de ceasul bijuterie Helena care îmbină rafinamentul unei bijuterii de lux cu designul artistic şi eleganta funcționalitate a unui ceas.

ceas FreyWille

Dăruiește-i luna într-o bijuterie unică! Conturaţi asemenea unui cerc asimetric, cerceii Luna Piccolissima iau forma lunii pline în aur de 18k.

cercei freywille

Accesoriile din mătase sunt întotdeauna un cadou potrivit. Alege eșarfele multicolore FREYWILLE care vor scoate din anonimat orice tinută!

În perioada 1 – 24 decembrie, FREWILLE oferă o eșarfă Gavroche din mătase naturală la achiziționarea oricăror două bijuterii cu email.

esarfe freywille

Descoperiți magia artei și învăluiți-vă în bucuria încapsulată în creațiile FREYWILLE! Detalii AICI.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter