(P) Detaliile fac diferența în modă

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 octombrie 2017, 14:02

Dacă te-ai săturat să cauți prin magazine piese vestimentare altfel, care să te pună în evidență și să se potrivească stilului tău, oricare ar fi acesta, am găsit pentru tine o nouă destinație de shopping, la doar câteva click-uri distanță – Differenta.ro

E-shop-ul de modă Differenta.ro este destinația favorită de shopping a multor europeni, începând din 2008, iar de peste un an site-ul există și la noi în țară. Branduri atipice, piese originale, direct de la producători, colecții noi și prețuri accesibile – toate fac din differenta.ro locul perfect de shopping, atunci când cauți piese cu adevărat speciale.

(P) Detaliile fac diferența în modă

Pentru că moda nu este despre ce se poartă, ci despre stilul personal și despre îndrăzneala de a-ți impune singur regulile, Differenta.ro este locul în care vei găsi haine și accesorii atipice, colorate, pe care nu le vei mai vedea și la alte persoane, așa cum se întâmplă cu piesele din magazinele obișnuite.

Ce branduri găsești pe Differenta.ro

Pe Differenta.ro vei găsi mereu branduri de lux ca O bag, Desigual, Melissa, Zaxy, Santoro, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Converse, Crocs sau Culito from Spain.

(P) Detaliile fac diferența în modă

Gențile O bag, de exemplu, sunt create in Italia, dintr-un silicon special, și sunt iubite deja de femei din întreaga lume datorită designului inedit, a materialului ușor, dar rezistent, lavabil și colorat într-o varietate de nuanțe.

(P) Detaliile fac diferența în modă

Cu ele se potrivesc perfect brățările Ops! Objects, tot din silicon moale, cu modele trendy.

Și dacă tot suntem la silicon și piese unice, ușoare și moi, nu putem omite pantofii Melissa, aduși din Brazilia, parfumați cu un miros dulce, de gumă de mestecat, miros care se păstrează în timp.

Când vine vorba de haine unice, colorate și cu design special, Desigual cu siguranță că îți vine și ție în minte. Pe Differenta.ro vei găsi o multitudine de modele Desigual, atât de haine, cât și de accesorii, și suntem absolut siguri că te vei îndrăgosti la prima vedere de cel puțin una dintre creațiile acestui brand.

(P) Detaliile fac diferența în modă

Pantofii sport Converse nu mai au nevoie de nicio prezentare, dar e important să știi că pe Differenta.ro vei găsi cele mai cool modele din seria Chuck Taylor All Star!

Și cum o pereche de pantofi sport Converse se potrivesc de minune cu un outfit Tommy Hilfiger, poți cumpăra direct de pe Differenta.ro întreaga ținută!

(P) Detaliile fac diferența în modă

Dincolo de haine și accesorii precum pantofi sau genți, pe Differenta.ro vei găsi și caiete, agende, pixuri, toate în culori minunate, cu modele atipice, pentru un look mereu diferit.

Și, având în vedere că livrarea produselor este super rapidă, în 3-4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, tot ce îți mai putem spune este… spor la cumpărături!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter