(P) More carats, please!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2017, 15:22

Sunteti in cautarea cadoului perfect de Valentine’s Day?  Ce poate fi mai potrivit decat o bijuterie cu diamante?

„Diamonds are forever” nu este doar un slogan, pentru ca diamantele sunt recunoscute pentru rezistenta lor. De aceea bijuteriile cu diamante au devenit un simbol al angajamentelor luate pentru eternitate. Din punct de vedere estetic, diamantul este un simbol al puritatii si al luminii, o dovada de eleganta si finete.

Mai jos veti gasi recomandarile nostre, bijuterii cu diamante create de branduri internationale renumite.

Atentia deosebita acordata detaliilor face din fiecare bijuterie una absolut unica, evidentiind gratia si sarmul purtatoarei sale.

In perioada 10 -19 februarie, in magazinele Splend’or, puteti achizitiona bijuterii cu diamante cu 20% reducere.

CERCEI și COLIERE CU DIAMANTE Diamantele se potrivesc stilului tău. Completează-ţi ţinuta în fiecare zi cu o pereche de cercei extraordinari cu diamante.

1

INELE CU DIAMANTE Diamantele sunt cel mai bun prieten al femeilor.  Cele mai frumoase bijuterii cu diamante abia aşteaptă să fie alături de voi în fiecare zi.

INELE ETERNITY Un cerc neintrerupt de diamante pentru a simboliza dragostea eternă şi deplinătatea relaţiei. Alege inelul eternity perfect!

VERIGHETE Sărbătorim ziua cea mare alături de voi! Alege perechea perfectă de verighete realizate manual de maeștri bijutieri.
2

INELE DE LOGODNA Promisiunea dragostei eterne în stralucire de diamant. Imaginează-ţi fericirea ei când îi pui pe deget un inel elegant și rafinat cu diamante.

3

 

Promoția este disponibilă în magazinele Splend’or și online bb-shop.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter