MTV Video Music Awards 2013: Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele

De Erika Chivu, pe

Pe covorul roşu al MTV Video Music Awards au fost prezente cele mai cunoscute vedete americane în cele mai cool ţinute ale sezonului. Vezi cine ce a purtat!
Printre cele mai frumoase vedete s-a numărat Selena Gomez, care a ales o rochie aurie, scurtă cu mâneci lungi – o apariţia sexy, dar decentă, demnă de o divă. Selena Gomez nu are decât 20 de ani, dar este foarte stilată şi elegantă la fiecare apariţie pe covorul roşu.
Kim Kardashian, criticată pentru alegerile vestimentare din ultima vreme, a dovedit că poate să fie şi însărcinată, şi elegantă. A ales o rochie neagră cu mâneci vaporoase, care nu îi ascunde burtica. Kim a fost la fel de frumoasă ca înaintea sarcinii.
Oribil! De când e însărcinată, Kim Kardashian şi-a pierdut simţul estetic
Majoritatea vedetelor prezente la MTV Video Music Awards au ales culori închise. Excepţia a fost Kerry Washington, actriţa cunoscută din serialul „Scandal” şi din filmul „Django Unchained”. Ea a purtat o rochie cu trenă de un galben puternic, solar, o pată de culoare la evenimentul de la Los Angeles.
Melissa McCarthy şi Zoe Saldana au purtat ţinute negre, în timp ce Kesha a ales o combinaţie de alb şi negru, iar Jordana Brewster a mizat pe o rochie de un alb imaculat. Kylie Minogue a fost una din excepţii şi a purtat o rochie argintie cu dungi orizontale.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
kerry washington kesha

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter