5 modele trendy de centuri pentru vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Centurile şi curelele sunt accesorii ce pot condimenta şi transforma o ţinută aparent banală. în una senzaţională. Iată câteva modele trendy, purtate de vedete. Îţi plac?

Centuri trendy

Rochiile multicolore, cu imprimeu floral, în nuanţe neon, dar şi cele albe, sunt pe val. Ei, află că toate se potrivesc de minune cu o centură lată, maro, din piele.

Acest artificiu de stil o să confere ţinutei tale un plus de dinamism, de savoare şi clasă.

De asemenea, nu îţi fie teamă să combini print cu print. Iată cât de stylish este Olivia Palermo în rochiţa animal print stilizat, în roz şi mov, completată de cureaua safari, din blăniţă!

Sezonul acesta sunt permiste jocurile stilistice, combinaţiile inovatoare de nuanţe şi imprimeuri, iar curelele şi centurile nu fac decât să construiască un melanj vestimentar perfect.

5 modele trendy de centuri pentru vara aceasta

Centurile metalice, masive, cu aspect antic, sunt şi ele pe val.

Cameron Diaz şi-a decorat ţinuta cu o curea cu cataramă aurie, cu iz vintage, pe care a prins-o peste blazer, o mişcare îndrăzneaţă şi de efect.

Paz Vega a mers pe varianta unei curele elastice, împodobită cu o fundă din metal lăcuit, cu borduri metalice, pe care a asortat-o unei rochiţe kimono, indigo.

Frumoasa este şi centura aleasă de Kim Kardashian: masivă, cu un model ce aminteşte de podoabele romane. Kim a combinat centura cu o rochiţă scurtă, vaporoasă, safari print.

5 modele trendy de centuri pentru vara aceasta

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter