Moda 2013: Vedetele adoră pălăria. Vezi cum să o porţi şi tu!

De Erika Chivu, pe

Kate Moss, Rosie Huntington şi Alessandra Ambrosio sunt doar câteva din vedetele care adoră pălăria, fie ea cu boruri înguste sau mai late. Iată cât de uşor o poţi purta şi tu.
O pălărie simplă este accesoriul perfect pentru acele zile când e frig şi ai vrea să-ţi acoperi capul, dar nu vrei să-ţi strici ţinuta cu o căciulă. Dacă aveai impresia că este un accesoriu pretenţios şi greu de asortat, vedetele îţi demonstrează că nu este deloc aşa. Trebuie doar să ai curajul de a încerca. Noi îţi oferim pozele din care să te inspiri.
Pălăria se potriveşte şi la ţinute elegante, dar şi la cele casual. Kate Moss o poartă cu haină de blană animal print şi blugi skinny, în timp ce Rosie Huntington a asortat o pălărie cu un cardigan foarte lung şi blugi. La o ţinută formată din pulover simplu negru şi blugi, Alessandra Ambrosio a adăugat o eşarfă asortată cu pălăria gri. Nimic mai simplu!
Ce să mai spunem de ţinuta Sandrei Bullock, care poartă o pălărie neagră cu o jachetă tip parka, colanţi şi cizme – un outfit pe care îl poartă multe femeie, fără să se gândească cât de bine poate arăta dacă adaugă şi o pălărie.
Halle Berry are tot un outfit casual cu blugi şi top asimetric, pe când Gwen Stefani este ceva mai elegantă, având un palton negru şi o eşarfă albă plus ochelari de soare.
sandra bullock, halle berry, gwen stefani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter