Ţinute casual purtate de vedetele de la Hollywood

De Erika Chivu, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 13:40

Nu mai ştii cu ce să te îmbraci vara asta? Inspiră-te din ţinutele casual ale vedetelor de la Hollywood şi vezi care sunt cele mai purtate piese ale verii 2013!
Urmărind ţinutele de stradă ale vedetelor de la Hollywood, observi că printre preferinţele lor din această varp se numără pantalonii scurţi. Fie ei casual, eleganţi sau rock, aceştia sunt comozi, stilaţi şi versatili.
Vanessa Hudgens şi Olivia Palermo au purtat două ţinute cu pantaloni scurţi, dar foarte diferite. În timp ce Vanessa areo ţinută rock, Olivia este casual-smart.
Vezi ce pantaloni scurţi să porţi în funcţie de silueta!
gwen stefani rihanna
Ţinută foarte cool are şi Rihanna, care poartă pantaloni scurţi albi cu tricou negru, pantofi sport şi o şapcă. La fel de trendy, Gwen Stefani poartă o altă piesă cheie a verii, pantalonii cu imprimeu. Nu îţi mai trebuie decât un top simplu, alb sau negru, şi eşti gata de o plimbare.
miranda kerr jordana brewster
O altă preferinţă a vedetelor de la Hollywood este rochia cu imprimeu. Fie ea scurtă, ca a Salemi Hayek, sau maxi, ca a  Mirandei Kerr, rochia cu imprimeu colorat se potriveşte la multe ocazii şi este printre trendurile verii.
Dacă te-ai plictisit de rochiile tale, poţi purta o fustă cu un top. Jordana Brewster poartă o fustă plisată de un roz neon cu un tricou simplu, gri. În timp ce Alexa Chung a alex o combinaţie foarte modernă, fustă plus cămaşă.
alexa chung salma hayek

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter