Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 17:04
Gwen Stefani (51 de ani) şi Blake Shelton (45 de ani) s-au căsătorit sâmbătă, 3 iulie, după șase ani de relație. Ceremonia a fost una restrânsă, la ferma cântărețului din Oklahoma, SUA.

Gwen Stefani şi Blake Shelton și-au anunțat logodna în octombrie 2020, iar sâmbătă s-au căsătorit la ferma cântărețului din Tishomingo, Oklahoma. Artista a publicat pe rețelele de socializare primele imagini de la nuntă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Gwen Stefani a ales pentru fericitul eveniment o rochie de mireasă semnată de Vera Wang, în timp ce Blake  Shelton a purtat un sacou și vestă de culoare neagră, cămaşă și papion de culoare albă şi blugi. Cântărețul a dezvăluit în urmă cu câteva luni faptul că logodnica lui este cea care se ocupă de organizarea nunții, potrivit People.

Citește și: Kate Middelton, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID-19

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Scandal la Evaluarea Națională 2021, după ce au fost afișate notele de la contestații

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Povestea de dragoste dintre Gwen Stefani şi Blake Shelton

Cei doi cântăreți se aflau în alte relații de cuplu în 2014, atunci când s-au cunoscut pe platourile emisiunii „The Voice”. Ambii au divorțat în vara anului 2015. Cântăreața a pus punct căsniciei cu muzicianul Gavin Rossdale după 14 ani. Aceștia au împreună trei băieți: Kingston James McGregor (15 ani), Zuma Nesta Rock (12 ani) și Apollo Bowie Flynn (7 ani). Artistul era căsătorit de patru ani cu Miranda Lambert, interpretă de muzică country. Acesta a mai fost căsătorit între 2003 și 2006 cu Kaynette Williams.

În luna decembrie, o sursă a dezvăluit pentru People că cei trei băieți pe care îi are Gwen Stefani sunt încântați de nunta mamei lor cu Blake Shelton.

Stefani și Shelton, numit de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă în 2017, aveau planuri de nuntă în 2018 și se pregăteau să devină părinți. Însă cântăreața a pierdut sarcina în urma unui avort spontan și din această cauza au amânat marele eveniment.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter