Moda 2013: 6 ţinute cool de primăvară inspirate de Halle Berry

De Erika Chivu, pe

Fii şi tu o apariţie chic primăvara asta într-o ţinută casual inspirată de frumoasa Halle Berry. Stilul ei este unul trendy, dar comod.
Ca orice mămică ocupată, Halle Berry are un stil vestimentar casual, comod, care îi permite să se mişte în voie, dar în acelaşi timp ea nu uită că este o divă şi se îmbracă ca atare şi în timpul liber. Ţinutele purtate de ea în ultimul timp ne pot inspira pe noi toate primăvara aceasta.
De cele mai multe ori când iese din casă, Halle Berry poartă blugi, iar din când în când mai apare şi în colanţi închişi la culoare. Pentru partea de sus preferă suprapunerile şi adesea poartă cardigan lung sau asimetric.
halle berry
Când vrea să aducă o notă de eleganţă în ţinută, Halle poartă un trench şi botine cu toc. În rest, preferă încălţările comode, cizme sau ghete din piele sau piele întoarsă, închise la culoare şi cu multe catarame.
Un element care apare adesea în ţinutele ei este eşarfa cât mai mare, cu imprimeu sau fără. Când vrea să-şi completeze ţinuta cu un accesoriu original, apelează la pălărie sau chiar la banala şapcă pentru ţinutele sport.
halle berry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter