Ţinute cool cu pantaloni scurţi purtate de vedetele din România

De Erika Chivu, pe

Vezi şi tu cum să porţi pantalonii scurţi vara aceasta! Inspiră-te din stilul vedetelor autohtone precum Antonia, Corina, Jojo sau Mihaela Rădulescu.
Pantalonii scurţi nu trebuie să lipsească din garderoba ta vara aceasta. Noi îţi arătăm cumsă îi porţi folosind ca inspiraţie ţinutele vedetelor din România.
Pantaloni scurţi din denim sunt cei mai uşor de purtat şi se potrivesc la multe ocazii. Poţi să-i combini cu un tricou alb simplu şi tenişi, iar seara mai adaugi o jachetă din piele pentru un look cool şi relaxat. Nu-i aşa că Sore arată foarte bine?
Cameron Diaz, superbă în pantaloni scurţi
vedete pantaloni scurti
Dacă iei un tricou cu imprimeu şi o pereche de ghete vei obţine o ţinută trendy ca a elenei Gheorghe. Iar pentru un look relxat de weekend poartă blugii scurţi cu o cămaşă în carouri, aşa cum a făcut Corina.
O opţiune şi mai stilată sunt pantalonii scurţi din piele, aşa cum poartă Antonia. Ea a ales pantaloni negri, tenişi şi tricou albe plus o jachetă colorată.
Pantalonii scurţi din piele, recomandarea fashionistelor
La modă sunt şi pantaloni scurţi din dantelă sau materiale vaporoasă. Mihaela Rădulescu a ales prima variantă, combinată cu un top simplu şi ghete, iar Jojo poartă pantaloni albi, un top vaporos şi o vestă de blugi.
vedete pantaloni scurti
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter