Cum să porţi denimul vara asta

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă s-a încălzit vremea, nu trebuie să renunţi la materialul tău preferat, denimul. Trebuie doar să alegi piese cât mai subţiri şi să ai imaginaţie. Inspiră-te din stilul vedetelor.
Fie iarnă, fie vară, denimul este unul din materialele noastre preferate pentru că e comod şi se potriveşte la toate ocaziile. Învaţă de la vedete cum să porţi piesele din denim vara.

Cele mai frumoase piese din denim pentru vară

Pentru o ţinută lejeră de weekend, imită stilul Keirei Knightley, care poartă o salopetă din denim cu un tricou în dungi marinăreşti. Adaugă o pereche de ochelari cool şi nişte tenişi comozi. Tot o ţinută lejeră are şi Alessandra Ambrosio. Dacă ai picioare frumoase, poartă pantaloni scurţi din denim cu o cămaşă vaporoasă şi colorată.
Poze: ce diferenţă! Vezi cum arată Alessandra Ambrosio nemachiată!
Rihanna dovedeşte că poţi avea un aer elegant şi în denim. Ea are un outfit foarte interesant cu o fustă creion şi o cămaşă, ambele din denim. Vedeta s-a accesorizat cu un plic, pantofi stiletto nude şi o şapcă de piele. Pentru serile mai răcoroase imită stilul Jessicăi Alba. Peste o rochiţă cu imprimeu floral pune o jachetă din denim. Dacă ai şi o pereche de cizme cowboy, e perfect.
rihanna jessica alba
Şi încă o ţinută de topmodel: Miranda Kerr poartă pantaloni scurţi cu o cămaşă subţire din denim cu mâneci lungi. Cu o pereche de balerini şi o geantă supradimensionată ai obţinut o ţinută perfectă pentru cumpărături sau o ieşire în oraş.
Wow, ce picioare! Miranda Kerr, sexy în colanţi
miranda kerr
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter