Moda 2013: Fustă maxi şi maiou, combinaţia verii

De Erika Chivu, pe

Combinaţia de fustă maxi şi maiou este preferata vedetelor pe timp de vară. Poartă şi tu aceste piese comode în zilele caniculare.
Dacă ai în garderobă câteva fuste maxi şi câteva maiouri, ţinutele pentru tilele caniculare sunt deja asigurate. Vedetele poartă aceasta combinaţie care se potriveşte şi la plajă, şi la cumpărături, dar şi la ocazii speciale, în funcţie de materiale, culori şi imprimeuri.
Pentru o ţinută cool, ia exemplu de la Selena Gomez şi poartă un maiou simplu şi o fustă cu imprimeu tribal. Dacă nu e prea cald, adaugă o pereche de ghete. Tot o ţinută relaxată are şi Miranda Kerr, care dovedeşte că această combinaţie este perfectă şi pentru mămicile ocupate.Ea poartă un maiou gri şi o fustă cu animal print.
7 moduri în care poţi purta un maiou alb, simplu
Evident, poţi să porţi şi culorile neon, foarte trendy sezonul acesta. Minka Kelly a combinat unmaiou gri cu o fustă roz – nu-i aşa că arată foarte bine?
Iar pentru o ieşire la ceas de seară sau o petrecere imită ţinuta lui Nicki Hilton. Vedeta poartă fustă în dungi alb-negre şi un maiou negru. Adaugă o geantă colorată şi eşti gata de plecare.
4 fuste maxi sub 90 de lei pe care trebuie să le ai vara aceasta
minka kelly nicki hilton
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter