Moda 2013: Accesorii inedite la Bucharest Fashion Week

De Erika Chivu, pe

Cei prezenţi la primele show-uri din cadrul Bucharest Fashion Week au putut admira două colecţii de accesorii inedite, una de bijuterii şi una de pantofi. Vezi şi tu pozele!
Mai întâi au intrat pe catwalk bijuteriile Jai Dam. Designerul Pierre Jack Canobbio a prezentat o colecţie de brăţări cu pietre de lavă, ruteniu, jad, coral, aur roz, argint, onix şi diamante. Unul din cele mai trendy accesorii ale momomentului, brăţările Jai Dam şi-au primit denumirea din limba thailandeză şi înseamnă „inimă de piatră”. O mulţime de vedete din România au fost fotografiate cu aceste brăţări la mână.
Creaţiile au fost prezentate de modele îmbrăcate în salopete aurii şi negre.
minelli boutique bucharest fashion week
Minelli Boutique, brandul designerilor Ionuț Glăvan și George Ștefanescu a fost prezent la Bucharest Fashion Week cu o colecţie inedită, numită „Musical Notes”, care a cuprins pantofi cu tocuri ănalte, foarte sexy, în culori vii şi cu note muzicale pictate manual. Unul din manechinele prezentării a fost cântăreaţa Lora, care a urcat pe scenă într-o pereche de pantofi foarte sexy, cu o notă muzicală aplicată pe gleznă.
Vezi pozele cu Lora la Bucharest Fashion Week!
minelli boutique bucharest fashion week

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter