Moda 2012: Învaţă de la vedete cum să porţi bustiera

De Erika Chivu, pe

Bustiera-corset inspirată de lenjeria intimă este o piesă foarte sexy, dar care poate fi baza unei ţinute stilate şi elegante. Lasă-te inspirată de vedete şi vezi cum să porţi bustiera primăvara aceasta!
Bustiera-corset face senzaţie primăvara aceasta printre vedete. Şi nu e de mirare. Cu o singură piesă poţi obţine un look foarte sexy în sezonul cald şi, în funcţie de cum o combini, te ajută să ai o ţinută stilată şi extrem de chic.

Cum poartă vedetele bustiera

Rihanna şi Selena Gomez adoră bustierele sexy pe care le poartă atât pe scenă, cât şi în afara ei. Ţinuta gri a Rihannei a fost destul de criticată din cauza pantalonilor, însă toată lumea a fost de acord că bustiera a fost foarte frumoasă.
Rihanna poarta bustiera
În ce o priveşte pe Selena, a fost foarte admirată ţinuta cu bustieră şi fustă creion neagră – un outfit foarte chic, elegant, dar senzual. La fel de stilată este şi ţinuta cu bustieră şi pantaloni masculini – un contrast foarte plăcut.

Cum porţi bustiera în primăvara 2012

În primul rând trebuie să te gândeşti dacă silueta îţi permite să porţi bustiera-corset. Se potriveşte unor sâni mici sau medii, altfel obţii un look vulgar, exact opusul a ceea ce ne dorim. De asemenea, ar fi bine să ai un abdomen plat şi şolduri înguste.
Selena Gomez poarta bustiera
Tot pentru a evita aspectul vulgar, ai grijă cu ce combini bustiera. Având o piesă atât de sexy în partea de sus, ai nevoie, în partea de jos, de pantaloni maxi sau masculini, fustă maxi sau cel puţin o fustă până la genunchi. Când ai nevoie de un look mai cuminte, poartă peste bustieră un cardigan sau un sacou, aşa cum face Annalynne McCord.
Rosie Huntington, Annalynne McCord poarta bustiera
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter