Moda 2012: Vezi ce recomandă Cătălin Botezatu!

De Erika Chivu, pe

„Se anunţă o primăvară permisivă”, spune Cătălin Botezatu despre trendurile sezonului. Totuşi, el are anumite piese preferate pe care le consideră must have în garderoba oricărei femei. Vezi care sunt ele!

Revin culorile tari

Cătălin Botezatu spune că primăvara aceasta se poartă în continuare culorile pastelate, dar revin în forţă şi cele tari, precum roz zmeură, portocaliul vibrant sau roşu.
Kim kardashian, Gwen Stefani poarta culori tari

Jacheta de piele, un must have

În ce priveşte piesele must have, Cătălin Botezatu îţi recomandă să ai în garderobă o jachetă de piele cu mâneci trei sferturi. Vei fi foarte trendy dacă o porţi cu fuste sau rochii lungi şi vaporoase, ca Alessandra Ambrosio şi LeAnn Rimes.
Alessandra Ambrosio, LeAnn Rimes poarta jacheta de piele cu fusta lunga

Pantaloni din piele şi top larg, ţinută la modă

„Rămân în trend pantalonii colant, din piele sau înlocuitori ai pielii”, mai spune designer-ul care îţi recomandă să porţi această piesă sexy cu platforme şi topuri largi.
Sophie Monk poarta pantaloni din piele cu top larg.
Cătălin Botezatu ne-a pus la curent cu cele mai noi trenduri din modă în incinta magazinului său din Cocor, unde şi-a prezentat şi cartea biografică “Trei vieţi. Pedeapsa”, disponibilă şi sub form de audiobook, în lectura lui Gabriel Duţu. Aceeaşi carte sub formă de e-book a bătut la descărcări biografia lui Steve Jobs.
Foto: Northfoto, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter