Marion Cotillard, superbă la Londra. Uite ce rochie drăguţă a purtat!

De Diana Zagrean, pe

Actriţa Marion Cotillard a întors câteva capete la lansarea filmului De rouille et d’os / Rust and Bone de la Festivalul de film BFI din Londra. Ea a purtat o rochie simplă, dar foarte şic.
Marion Cotillard a purtat sandale negre, cu tocuri înalte şi o rochie alb-negru, cu imprimeu grafic abstract.
La rochia cu buline în alb-negru, actriţa a asortat o fundă mare, neagră, legată în talie.
Marion Cotillard, superbă la Londra. Uite ce rochie drăguţă a purtat!
În cel mai nou film al ei, De rouille et d’os / Rust and Bone, Marion Cotillard joacă rolul lui Stephanie, o dresoare de balene ucigaşe care îşi pierde capacitatea de a merge în urma unui accident.
Ea ajunge astfel să se apropie foarte mult de personajul principal, Ali, care o ajută să-şi regăsească dorinţa de a trăi.
Filmul semnat de Jacques Audiard (Marele premiu la Cannes 2010 pentru Un profet) este o adaptare după o carte de povestiri de Craig Davidson şi o foarte emoţionantă dramă romantică.
Marion Cotillard, superbă la Londra. Uite ce rochie drăguţă a purtat!
Actriţa franceză Marion Cotillard va primi un premiu pentru întreaga carieră la ediţia de anul acesta a galei Gotham Independent Film Awards, care va avea loc pe 26 noiembrie, în Manhattan, New York.
Premiile Gotham sunt acordate în fiecare an de asociaţia newyorkeză Independent Filmmaker Project, care sprijină şi promovează în special filmele cu bugete mici de producţie şi sunt finanţate şi produse în afara marilor studiouri de la Hollywood, potrivit Mediafax.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter