Manichiură: 6 idei trendy de la vedete

De Erika Chivu, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 15:26

Pe covorul roşu şi nu numai, vedetele acordă o importanţă foarte mare manichiurii. Să vedem ce au purtate ele la evenimentele de anul acesta.
Pe lângă rochie, coafură şi machiaj, manichiura este unul din punctele importante ale ţinutei de covor roşu. Unele vedete o asortează cu hainele, altele aleg o manichiură cu tematică inspirată de evenimnetul la care participă.
Astfel, Zooey Deschanel a ales pentru Globurile de Aur 2013 o manichiură cu role de film pictate cu măiestrie. Rochia a fost roşie, iar unghiile au fost nude cu desene negre.
Video: Cum să-ţi faci singură manichiura pepene
Ne plac şi unghiile Jessicăi Biel, care a purtat la o premieră o combinaţie foarte frumoasă de nude şi neon. Acel roz puternic contrastează plăcut cu albul elegant şi delicat al rochiei.
Rihanna, extravagantă ca de obicei, a purtat unghiil lungi cu formă de migdală şi desene destul de ciudate, inspirate din aspectul bancnotelor americane.
Foarte frumoasă este şi manichiura cântăreţei Kesha, un fel de french cu vârfurile negre pe unghii cu formă de migdală. Foarte trendy!
Frumuseţe: Sfaturi eficiente pentru o manichiură perfectă
manichiura jessica biel
manichiura kesha
manichiura rihanna
manichiura rita ora
manichiura

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter