Mădălina Ghenea şi Cheryl Cole, rochii identice! Iulia Albu comentează gafa!

De Diana Sorescu, pe

Mădălina Ghenea şi Cheryl Cole au purtat la Cannes rochii identice! Românca a defilat în creaţia nude anul acesta, pe când artista britanică a purtat-o în 2011! Care e mai sexy?

Mădălina Ghenea VERSUS Cheryl Cole

Mădălina Ghenea a arătat fabulos pe covorul roşu de la Cannes, iar toată lumea a fost fascinată. Aceeaşi rochie a fost purtată însă şi de frumoasa Cheryl Cole, culmea, tot la Cannes, dar anul trecut!
Creaţia nude cu solzi argintii, spatele decupat şi volane caramel poartă semnătura Roberto Cavalli.
Dacă Mădălina a ales să o accesorizeze cu un clutch negru simplu, Cheryl combinase rochia cu un clutch burgundy, stropit cu sclipici auriu. Ambele dive şi-au prins părul în coc.
Mădălina Ghenea şi Cheryl Cole, rochii identice! Iulia Albu comentează gafa!
Pentru a comenta aceasta gafă vestimentară, am vorbit cu Iulia Albu, fashion editor recunoscut pentru stilul său acid, ce a devenit rapid un nume de referinţă în domeniu, demascând impostura la cele mai înalte niveluri, reperând gafe majore, realizând pictoriale-semnatură pentru publicaţii de prestigiu şi, nu în ultimul rând, impunând noi repere prin stilul său neo-flapper cu ajutorul alter-ego-ului său Flapper Girl, un proiect ce îi poartă semnătura.
Mădălina Ghenea şi Cheryl Cole, rochii identice! Iulia Albu comentează gafa!
Mădălina Ghenea a purtat  la festivalul de la Cannes din acest an acelaşi model de rochie Roberto Cavalli purtat anterior, mai exact la acelaşi festival din 2011, de către Cheryl Cole. Consider aceasta o gafă a staff-ului Mădălinei, şi o vină imputabilă stilistului ei. Dincolo de discuţiile privind acest „incident” neplăcut, apreciez reacţia Mădălinei care, dupa apariţia materialului, a declarat că îşi asumă acest lucru. Mădălina este o femeie cu adevărat frumoasă, însă îi recomand să îşi aleagă cu mai mare grijă echipa, şi să filtreze declaraţiile acestora în media. Rochiile purtate de aceasta nu au fost în niciun caz create special pentru ea, ci eventual adaptate siluetei sale, în unele cazuri, astfel încât consider inoportună propagarea în presă a unei asemenea idei, cu atât mai mult cu cât aceste declaraţii aparţin unor persoane ce se recomandă ca manageri ai Mădălinei.

Mădălina a purtat frumos rochia Cavalli, a accesorizat-o corect şi, strict din perspectiva siluetei, am putea-o cel puţin teoretic, situa deasupra apariţiei lui Cheryl Cole. Spun teoretic pentru că, în fapt, Cheryl a purtat-o prima, aşa încât bătălia este pierdută din start de Mădălina„.

Tu ce părere ai? Care e mai stilată?

Foto: Hepta, Northfoto , Franziska Christianne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter